2018. december 26., szerda

Top 5 Wednesday #54 - Könyvek, amiket 2019 elején el szeretnék olvasni


Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva.

A heti téma olyan könyvek voltak, amikre nem jutott idő 2018-ban, de 2019-ben az elején szerepelnek az olvasmánylistámon. A babóca mellett nem tudom, hogy lesz, de a listán szereplő öt könyvet mindenképp előre fogom venni. 
Heti Top 5

1. Julia Lewis Thomson: Többek szerint Ez a könyv vezet toronymagasan az olvasási listámon, viszont nem akarom elkapkodni az olvasást, így jövőre ezzel fogok kezdeni, ha lesz rá energiám.2. Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin (angol)

 
A második rész olvasása óta késztetést érzek a folytatás olvasására, de ebben az évben már nem akartam hosszúba belekezdeni, de majd jövőre is jó lesz elmerülni ebben a világban.3. Jack Campbell: RendíthetetlenEz is egy olyan sorozat, amire már régóta kíváncsi vagyok. Military sci-fi volta miatt meg különösen vonz a Frontvonalakkal együtt.


4. Pusztai Andrea: A sárkányölőA sorozat mindhárom része ott van a polcon, de eddig még nem kezdtem bele, mert nem volt hangulatom történelmi regényt olvasni, viszont nagyon érdekel, így az elsők közé került a jövő évi listámra. Legalábbis kezdetnek az első rész biztosan.


5. Anne Bishop: Holló a hollónak


A Könyvfeszt óta el akarom olvasni, de valahogy elébe került más könyv. Viszont jövőre előkelő helyen lesz.


A többi Top 5 Szerdában résztvevő  magyar blogger bejegyzését megtaláljátok a Molyon a Top 5 Szerda zónában.
----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése