2018. december 19., szerda

Top 5 Wednesday #53 - Kedvenc kiadók


Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva.

Nem az eredetileg megadott heti témát hozom, mert azzal meggyűlt a bajom, így azt választottam, amit pár hete Réta hozott. A kedvenc kiadóimból állítottam össze az ötös listámat.



Heti Top 5

1. Könyvmolyképző Kiadó



Főleg a változatossága miatt került ez a kiadó nálam az első helyre. A másik az, hogy sok magyar szerzőtől jelentetnek meg könyvet, ami számomra nagy pozitívum. Azt sem egy utolsó szempont, hogy nagyon meg tudnak szólítani a könyveik. A kommunikációjukat tudnám még kiemelni az olvasókkal. Szerintem a kiadók közül ebben ők a legjobbak.



2. Agave Könyvek

A kiadóban, ami legjobban megtetszett, az a kísérletező jelleg. Sokszor próbálkoznak olyan sorozatok kiadásával, amiket más kiadó nem biztos, hogy bevállalna. Emellett náluk is kiemelném a kommunikációt, többek között a Facebookos rajongói csoportot, illetve a jó marketinget.



3. Fumax Kiadó



A Fumax azzal jött fel nálam a harmadik helyre, hogy újra elkezdtek képregényeket kiadni, illetve az ez évi könyves felhozataluk is nagyon tetszetős volt. Remélem, a jövőben folytatják ezt a trendet.



4. Főnix Könyvműhely


A gyerek/ifjúsági könyveik közül is sok volt, ami megfogott (főleg a magyar szerzőiktől), de ami miatt bekerült erre a listára, az az Astra bejelentése, és az egyre több felnőtteknek szóló könyv kiadása. Végre! Vártam már a kiadótól egy ilyen nyitást.


5. Twister Media



A múlt évben fedeztem fel ezt a kiadót. A Géplélek miatt kerültek a látómezőmbe, és azóta is ott vannak. A Bekezdés program beindítása óta még jobban. Nagyon megörültem, hogy ők is el kezdtek nyitni a magyar szerzők felé.


A többi Top 5 Szerdában résztvevő  magyar blogger bejegyzését megtaláljátok a Molyon a Top 5 Szerda zónában.




----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése