2017. augusztus 11., péntek

Summer Days Book Tag

Summer Days Book Tag


Elge76 meghívására kitöltöttem a Summer Days Book Taget.1. Nyáron mindenkinek kicsivel több szabad ideje van, ezért az új könyvek mellett előkerülnek már a régen olvasott regények is, egy kis nosztalgia erejéig. Te melyik könyvet olvastad a legtöbbször?

Kettő tartozik ebbe a kategóriába, kb. ugyanannyiszor olvastam őket: J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve és Raana Raas: Csodaidők – Az ogfák vöröse című könyve.2. Ha nyár, akkor kötelező olvasmány, vagy tipikus nyári olvasmányok? Ha már nem jársz iskolába, akkor értelmezd úgy a választ, amikor még iskolába jártál!

A legemlékezetesebb kötelező olvasmány, amit olvastam, Fekete István: Tüskevár című könyve.3. Szerinted tipikusan nyári olvasmány?

Bármi, ami nyaralásról, nyárról, szerelemről, kalandokról szól. Például ilyen Jenna Evans Welch: Love & Gelato – Firenzei nyár című könyve.4. Ha nyár, akkor szerelem! Kedvenc könyves párosod?

David és Judy a Csodaidőkből, Katniss és Peeta az Éhezők viadalából.

5. Olvasmányaid alapján, te hova utaznál el legszívesebben nyaralni?

Ha létezne, akkor a Roxfortba vagy az Alfára. A létező helyek közül leginkább az USA-ba, Kanadába, Japánba.

6. Ez lehűt! Mondj egy borzongató könyvet, amit szerettél!

Jack London: A vadon szava című könyve, ami zömmel az alaszkai télben játszódik.7. Ez felpezsdít! Mondj egy érzelmektől túlfűtött, forró szerelmi történetet, amit olvastál!

Nem éppen forró szerelmi történet, de az érzelmek erősen jelen vannak benne. Ez nekem Erich Segal: Love Story című könyve.8. Idén nyáron melyik könyvet viszed magaddal a nyaralásodra?


Egyelőre úgy néz ki, hogy ebben az évben kimarad a nyaralás, így erre nem tudok érdemben válaszolni.

Nem hívnék ki külön senkit, de aki szeretné, kitöltheti. :)
----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése