2022. november 27., vasárnap

Borítóleleplezés #78 – Kerri Maniscalco: Kingdom of the Wicked – Gonoszok királysága

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Kerri Maniscalco regénye, a Kingdom of the Wicked – Gonoszok királysága, ami a Zafír pöttyös sorozatban érkezik. A borítót Zsibrita László tervezte.

Íme, az új Zafír Pöttyös regény borítója!

A borító

 

A fülszöveg

Két nővér. Egy brutális gyilkosság. Egy bosszúhadjárat… És egy mámorító szerelem.

Emilia és az ikertestvére, Vittoria strega – olyan boszorkányok, akik az emberek között élnek, meghúzzák magukat, nehogy felfigyeljenek rájuk és üldözni kezdjék őket. Egyik este Vittoria nem ér oda időben a család híres-neves szicíliai éttermébe. Emilia hamarosan rábukkan szeretett ikertestvére holttestére… amit felfoghatatlan módon megcsonkítottak.

Emilia összeroppan, és úgy dönt, bármi áron megkeresi a testvére gyilkosát, hogy bosszút álljon – még akkor is, ha réges-rég tiltott fekete mágiát kell használnia hozzá.

Később Emilia megismerkedik Haraggal, a pokol egyik bűnhercegével, akitől már gyerekkora óta óva intik. Harag azt állítja, hogy Emilia oldalán áll, és megbízást kapott arra, hogy derítse ki, ki gyilkolja a szigeten a nőket.

De amikor a Gonoszokról van szó, soha semmi nem az, aminek tűnik…

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Kerri Maniscalco New York City közelében, egy félig kísértetjárta házban nőtt fel, ezért is rajong annyira a gótikus háttérvilágokért. Szabadidejében bármit elolvas, ami csak a kezébe kerül, különféle ételeket főz a családjával és a barátaival, és túl sok tea kíséretében megvitatja az élet nagy kérdéseit a macskáival.

A Stalking Jack the Ripper és a Kingdom of the Wicked – Gonoszok királysága című #1 New York Times és USA Today bestsellersorozatok szerzője.

 

Exkluzív idézetek


#1

„– Vannak győztesek, és vannak áldozatok. Találd ki, melyik akarsz lenni, különben mások fogják meghozni helyetted ezt a döntést, boszorkány! És kétlem, hogy tetszeni fog a végeredmény.

Hátravetett fejjel felnyögtem.

– Ez csak egy scopaparti, nem élet-halál harc! Mindig így túldramatizálsz mindent?”

 

#2

„A szeretet a legerősebb mágia. Ezt az egyet sose feledd! Bármerre vigyen is a sors, mindig utat mutat majd.”

 

#3

„Emilia Maria di Carlo nem keveredik veszélyes helyzetekbe. Vittoria volt a kalandvágyó kettőnk közül, én megelégedtem a biztonságos, ártatlan szórakozással. Ide nekem egy szenvedélyes romantikus regényt tiltott szerelemmel és egy reménytelennek tűnő helyzettel! Na, az nekem való kaland.”

 


 

 

----   

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése