2022. november 16., szerda

Borítóleleplezés #69 – On Sai: A gyógyítók

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál On Sai legújabb regénye, A gyógyítók, ami a Vágymágusok sorozat harmadik kötete. A borítót Németh Kinga tervezte.

 

Íme, az új Vörös pöttyös kötet borítója!

A borító

 

 

 

A fülszöveg

 

Rianna mindeddig sikeresen titkolta, hogy lány. Férfiként mozog a seregben, de ami fájóbb, hogy a herceg is férfiként látja, és ennek mentén dönt a jövőjükről.

Milyen fájdalmas lehet a viszonzott szerelem?

Épülhet őszinte kapcsolat ennyi titok között?

Közeleg a tavasz, közeleg az ellenség. A máguskatonák és a gyógyítók útra kelnek, ám nem számolnak azzal, hogy egy vágymágusnak álcázott szipoly lapul a soraik között, egy lázadó család lánya, aki megkérdőjelezi a bevett utakat, és megszokott módszereket.

Mi ér többet, egy nemes törött karja vagy egy közrendű élete?

Segít vagy árt, aki vitatja a választ, bomlasztja a rendet?

Egy történet, ahol minden rossz döntés érthető és mégis, mégis létezik helyes út.

Az év legkülönlegesebb fantasy regénye a természetről és a vágyról.

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről 

1975-ben születtem Budapesten. Bármit elolvastam kamaszként, de a fantasztikum izgatott a legjobban, és íróként is imádok új világokat teremteni. Vannak kifejezetten humoros írásaim, és vannak, ahol a kalandos történet közepette elgondolkoztatni szeretnék. Az írás mellett nagy szerelmem a pszichológia, és ez sokszor visszaköszön a regényekben. Gyakran hallom, hogy a karakterek annyira élők, hogy szinte kisétálnak a lapokról. Szeretem, ha az olvasó nevet, drukkol, izgatott, vagy épp a főszereplő megdobogtatja a szívét. Élni jó, ez a mottóm, és remélem, ez az öröm a lapokon is visszaköszön.

 

Exkluzív idézetek

 

#1

„Sohasem hittem volna, hogy egyszer egy könyvtárban akarnak megölni. Méghozzá olyanban, ahol ki sem olvashattam előtte a köteteket. Ha van kegyetlen halál, hát ez az.”

#2

„Az anyatermészet hatalmas erejével szeretett, és bármi történik, soha nem hagy el, mindig itt lesz velem. Megsimogattam a macskát, ami békésen dorombolni kezdett. Hangja olyan volt, mintha maga az anyaföld ősi morgása lenne, megszelídített vulkánok halk mormogása.”

#3

„Szerettem őt. Úgy, ahogy a szél csókolja életre a virágokat, kiáradóan, szenvedélyesen. Soha nem találkoztam még olyan férfival, mint ő. Ilyen szelíd, jó, okos, veszélyes és szenvedélyes fiúval. Minden benne volt, és minden ellentéte. Árnyék és fény volt, rideg és meleg, valahogy a férfiasság maga.”

 
---- 

 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése