2022. november 24., csütörtök

Borítóleleplezés #75 – Ashley Carrigan: Silver

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Ashley Carrigan legújabb regénye, a Silver, ami a Zafír pöttyös sorozatban érkezik. A borítót Vörös Zsófia tervezte.

 

Íme, az új Zafír pöttyös kötet borítója!

 

A borító

 



 

A fülszöveg

 

Szenvedélyesen élni, és emberfeletti küzdelmet vívni.

Mit szólnál hozzá, ha a testedet és az elmédet nem csak kizárólag Te uralnád? Ha egy rejtélyes erő hihetetlen dolgokra tesz képessé?

Ki a bűnösebb, a megrögzött gonosztevő vagy te, aki elkapod, önkényesen igazságot szolgáltatsz, és bosszút állsz az áldozataiért?

Meddig lehet fenntartani az ártatlanság csalfa látszatát, megőrizni a rettenetes titkot?

Mit kellene tenned, ha éppen az a személy a legnagyobb kockázat rád nézve, akit a legjobban szeretsz? Talán vele is végezned kell, miként a többiekkel?

Mindezt úgy, hogy még csak huszonéves vagy…

Jordan Danforth Hansen kettős életet él. Napközben az orvosira jár, éjjel azonban önbíráskodó igazságosztóként tevékenykedik. Kockázatos játszmája közepébe betoppan egy jóképű zsaru, hogy alaposan felkavarja a lányt. Miközben a benne lakozó mágikus erő energia után kutakodik, egy titokzatos csoport is szemet vet rá.

Precízen véghez vitt sorozatgyilkosságok, misztikum, kusza érzelmi szálak, egy titkos társaság és a régmúlt sötét árnyai…

Engedd be a szerelmet!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Ashley Carrigan 1969-ben született. Civilben az üzleti versenyszférában dolgozik. Az írásai a felnőtt korosztályhoz szólnak, lendületesek, szókimondóak, érzelmesek, filmszerű érzést nyújtanak, meglepő fordulatokkal. Kiforrott, öntudatos és határozott karakterekkel dolgozik, Számos regényt tudhat maga mögött. Több műfajban írt már: romantikus, misztikus, fantasy, vámpír és kalandregényeket. Számos egyéb könyve mellett először 2017-ben jelent meg regénye a Könyvmolyképző Kiadónál.

 

Exkluzív idézetek

 

#1

„Az adrenalin édesen suhogott a véremben, elöntött a vadászat izgalma. Csak én és a préda. Ez volt az élet-halál táncunk, és ez vonatkozott mindkettőnkre, hiszen én is ott hagyhattam a fogamat. Sosem lehetett tudni a végkifejletet.”

 

#2

„Arra gondoltam, hogy mindig ilyen lehetőségre vágytam, valakire, akivel megoszthatom a mélységes és szörnyű titkomat. Most itt van ő, aki egyszerűen megérezte bennem, hogy más vagyok. Csak hát lehetetlen volt elárulnom neki az igazságot.”

 

#3

„Tetszett nekem a zsaru, és ezen az estén éreztem, hogy valami megváltozott közöttünk. Mintha mindketten ugyanabba a veszélyes erdőbe léptünk volna be, hogy vadásszunk egymásra, csak éppen nem lehetett biztosan tudni, ki a vadász, és ki a préda.”

 

 



----   

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése