2022. november 25., péntek

Borítóleleplezés #76 – Bartos Zsuzsa: Töredezés

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Bartos Zsuzsa legújabb regénye, a Töredezés, ami a Zafír pöttyös sorozatban érkezik. A borítót Nistor Evelin tervezte.

 

Íme, az új Zafír pöttyös kötet borítója!

 

A borító

 


 

A fülszöveg

 

Már nincs halál, vár a virtuális lét és a reinkarnáció. Bérelt élmények, digitalizált férjek, okosszex…

Milos nyomozó, és Proul, a mesterséges intelligencia általában öngyilkossági ügyekben szokott nyomozni. Most azonban egy igazi gyilkossági ügyet kapnak, az élményvárosban meghal egy férfi, és állatok tetemei lógnak a közeli fákon.

De mi történt?

A nyomok egy izgalmas nőhöz, Kishához vezetnek, és a Teaházas Lányokhoz, akiknek a halálhoz való viszonyulásuk gyanús, ráadásul a Sötét Sikátorba való élményfeltöltésekhez is közük van. Milos minél inkább beleássa magát mások életének digitális nyomaiba, annál inkább megfertőzi valami. Valami, amitől megkérdőjelezi, hogy kicsoda ő maga, és mi a múltja…

Kisha döbbenten szembesül azzal, senki mást nem érdekel, hogy a Hillstadtból nyomtalanul eltűnt egy lány. Mindenáron meg akarja találni Ewát, de amióta meggyanúsították őt a szeretője meggyilkolásával, egy drón lesi a lépteit. Ráadásul valami megsérült a virtuális férje adataiban is. Rá kell jönnie, hogy ki és miért manipulálja az emlékfoszlányokat, ám Milos iránti különös vonzalom csak még inkább összezavarja a nyomozást… Mi az, amit érez? És mi a valóság?

Rusztikus teaház és digitális sikátor, mesterséges örökélet és halálon túli házasság, virtuális szentjánosbogár és az utolsó blues dal.

Mind rád várnak, csatlakozz az élményhez!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Bartos Zsuzsa 1980-ban született, Kézdivásárhelyen nőtt fel. Az Alkonyőrzők című debütáló regénye a IV. Aranymosás pályázaton került be a nyertes művek közé, és 2016-ban jelent meg. Leginkább a társadalmi sci-fik érdeklik, írásaiban szeret foglalkozni a fejlődési irányok emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásával.

Brassóban él férjével és két lányával.

Blogja: http://zsuzsyb.blogspot.ro

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/zsu.bartos/

Intagram: https://www.instagram.com/bartoszsuzsa/

 

Exkluzív idézetek

 

#1

„Bármit megadott volna, ha Anton most valósan is ott ülhetett volna mellette, fejét a vállára hajthatná, kezét a kezébe csúsztatná, érezné bőre melegét, ujjai tapintását, a biztonságot, mindent, amit a fizikai jelenléte jelentett egykoron. Az érzést, hogy nincs egyedül az ijesztő világban.”

 

#2

„Valamiért biztos lett benne, valójából semmi sem hiányozna többé, ha feltárulkozva magába ölelhetné Milos mozdulatait, az akaratát, a lélegzetét, elméjét, múltját, álmait, egész lényét.”

 

#3

„Milos diadalittas mosollyal nézett le rá, magához ölelte, és csókot nyomott a hajába.

– Te pedig annyira emberivé teszel – súgta neki. – Mi ez, ha nem győzelem?”

 

 


 

 

----   

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése