2022. november 22., kedd

Borítóleleplezés #73 – Szabó Krisztina: Az ellopott kívánság

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Szabó Krisztina regénye, Az ellopott kívánság, ami a Vörös pöttyös sorozatban érkezik. A borítót Vörös Zsófia tervezte.

 

Íme, az új Vörös pöttyös kötet borítója!

 

A borító

 

 

 

A fülszöveg

 

A kívánságoknak ára van…

Aliya a birodalom legügyesebb tolvaja. Egyetlen cél vezérli, hogy összegyűjtsön annyi aranyat, amennyivel végre maga mögött hagyhatja a vízhiány sújtotta Ardahant. Az álma karnyújtásnyira kerül, amikor a gyűlölt szultán legkisebb fia visszautasíthatatlan ajánlatot tesz számára. Aliyának el kell lopnia egy lámpást a palotából, cserébe pedig szabadon, gazdag emberként távozhat a birodalomból.

Hogyan lehet elviselni a vonzó, de öntelt herceget? Ez a feladat még a lámpás elemelésénél is nagyobb kihívásnak tűnik.

Aliya kénytelen az ellenérzéseit félretéve összedolgozni a szultán fiával. Szép lassan ráébred Asmar herceg igazi természetére, és minél több időt töltenek együtt, annál nehezebb figyelmen kívül hagynia a herceg iránt érzett vonzalmát. Mégsem bízhat meg benne: ha Asmar rájön a féltve őrzött titkára, egyetlen szavával véget vethet az életének. De Asmarnak is megvannak a maga titkai. Olyan súlyos és sötét titkok, amelyek szorosan összefonódnak Aliya múltjával, és ha nem vigyáznak, nem csak a saját jövőjükre nézve lehetnek pusztító hatással – Ardahan vesztét is jelenthetik.

Lépj be Ardahan homokkal, szenvedéllyel és mágiával teli világába!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Szabó Krisztina anglisztika alapszakot, majd fordító és tolmács mesterképzést végzett az ELTE-n, azóta teljes munkaidőben könyvekkel foglalkozik. Több mint negyven regény jelent már meg a fordításában, köztük olyan sikerszerzők könyvei, mint Marissa Meyer, Holly Black és Sarah J. Maas. Szabadidejében olvas, sorozatokat néz, és videójátékokkal játszik. Nagyon szereti a fantasztikus világokat és a klasszikus mesék modern feldolgozásait. Az ellopott kívánság az első megjelent regénye.

 

Exkluzív idézetek

 

#1

„– Mégis mitől kellene megvédeni engem? – kérdeztem végül.

– Az udvar veszélyes hely.

– Vérre menő harcok folynak arról, hogy milyen színű legyen az új függöny?”

 

#2

„Lélegzetelállító látvány tárult a szemem elé, Ardahan úgy, ahogy még sosem láttam: fentről a palotából. Mintha egy ékszerdobozt nyitottam volna ki tele tündöklő arannyal, ezüsttel és gyémánttal. Ösztönösen emeltem a kezemet, és amikor észbe kaptam, halkan felnevettem. Hiszen Ardahant nem lophatom el.”

 

#3

„– Miért fizessünk olyasmiért, amit el is vehetünk?

– Ez lehetne a jelmondatotok – motyogtam.

– Majd felvetem a divánban, hogy cseréljük le a jelenlegit.

Szinte magam előtt láttam, ahogy Asmar a testvéreiből álló tanács elé terjeszti az ötletet, miszerint cseréljék le a szultáni család évszázadokra visszanyúló jelmondatát, és a mi vagyunk a fény a végtelen éjben helyett az én mondatom díszeleg majd minden zászlón és boltíven.

Képtelen voltam megállni, elnevettem magam.

– Ki gondolta volna, hogy az Al-Jannoknak van humorérzéke!”

 


 

 

----   

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése