2022. november 26., szombat

Borítóleleplezés #77 – Gerencsér Anna: Kimondatlan kívánságok

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Gerencsér Anna regénye, a Kimondatlan kívánságok, ami a Kristály pöttyös sorozatban érkezik. A borítót Rácz Tibor tervezte.

 

Íme, az új Kristály pöttyös kötet borítója!

A borító

 

 

 

A fülszöveg

 

Jody maga mögött hagyta küzdelmes gyerekkorát, rossz házasságát, és végre felépített egy sikeres karriert. Romantikus regényeket ír, és a munkájába menekül a magány elől. A biztonság illúziója azonban darabjaira hullik, amikor egy idegen férfi betör a városszéli házába, és túszul ejti.

Aidant különös átok sújtja, egy meglepő rögeszméje van, ez vezérli az életét, és egyre nagyobb bajba sodorja. Sebesülten menekül, csupán negyedóra előnnyel. Minél szorosabbra zárul körülötte a hurok, annál kétségbeesettebben próbál szabadulni. Csak a sors hozza útjába a nőt, de a találkozás váratlan fordulatot rejt.

Egyetlen éjszaka, egy végtelennek tűnő autóút. Túsz és emberrabló egyaránt arra kényszerül, hogy szembenézzen múltjának árnyaival – és kettejük történetéből apránként kirajzolódik egy még sötétebb és veszedelmesebb fenyegetés képe.

De képes lesz-e bármelyikük felismerni és szembeszállni vele? És ha igen, milyen áldozatok árán? Van-e kiút egy játszmából, amelyben sosem biztos, épp ki szövetséges, és ki ellenség?

Utazz velük az emberi lélek legsötétebb bugyraiba!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Gerencsér Anna 1994-ben született, és az ELTE jogi karán végzett. Gyermekkora óta ír, és számtalan hobbija közül az írás jelenti élete legmeghatározóbb tényezőjét. 2019 óta publikál. Első novelláskötete 2020-ban jelent meg Az ajtó másik oldalán címen.

Jelenleg a KMTG Előretolt Helyőrség Íróakadémia tagja.

Történeteit, köztük a Kimondatlan kívánságokat is, a karakterek viszik előre, akik annyira elevenek, hogy szinte maguk írják a regényt. Páratlan érzékkel nyúl elgondolkodtató témákhoz és ábrázolja az emberi lélek mélyén rejtőző sötét gondolatokat.

Facebook oldal: www.facebook.com/GerencserAnnaSzerzo/

 

Exkluzív idézetek

 

#1

"Mi haszna edényeket hajigálni, vagy egy nevet sikoltozni az éjszakába újra és újra? Az összetört bögrék helyett újat kell venni, és a sötétségből úgysem érkezik válasz."

 

#2

„Ahogy elhajtottak a tábla mellett, Aidan megpörgette a pisztolyt, ahogy a westernekben szokták.

– Donovan tanított meg lőni – mondta, és Jody úgy hallotta, mintha víz alól szólna a hangja. – Ő azt akarta volna, hogy téged lőjelek le.”

 

#3

„– Nekem is lehet egy kívánságom?

– Igen.

Jody elfojtotta a reszkető reménykedést a hangjában, de érezte, ahogy szédülni kezd. Talán most sikerül, talán most megmenekül!

– Az a kívánságom, hogy engedj el!

– Nem lehet… Ez nem az igazi.”

 

#4

„– Sajnálom, hogy belerángattalak ebbe az egészbe – mondtam Jodynak, mert úgy rémlett, valami ilyesmit szokás mondani hasonló helyzetekben, és kifogytam a „fel a kezekkel!” és a „mostantól a túszom vagy!” jellegű műmacsó filmes klisékből.”

 

 

----   

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése