2022. november 17., csütörtök

Borítóleleplezés #70 – Heteira: A hold vonzása


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Heteira legújabb könyve, A hold vonzása, ami egy különleges novellaválogatás. A borítót Ofra Dóra és Rácz Tibor tervezte.

 

Íme, az új Zafír pöttyös kötet borítója!

A borító

 



 

A fülszöveg

 

SEJTELMES ALAKOK A HOLDFÉNYBEN. IZZÓ SZENVEDÉLY...

Mi a közös egy csendes norvég szigetben, egy nyüzsgő új-zélandi városban, a budai hegyekben és San Francisco utcáiban?

Hogy rejtélyes vérfarkasok járják őket…

Tizenegy vérpezsdítő, megható és izgalommal teli misztikus-romantikus történet vár az olvasóra.

A szerelem mindig elképesztő csoda. Néhol ősi harcosokkal néznek szembe, néhol a társadalom tiltásával vagy különös gyilkosságok elkövetőivel. Máskor csak egy elkóborolt macskát keresnek, esetleg választ a kérdésre, hogy ki mellett lehetnének igazán boldogok.

Kire számíthatsz, ha nem a szerelmedre?

Heteira lebilincselő történetei évek óta ejtik rabul az olvasók szívét. Ez a különleges novellaválogatás számtalan országba kalauzolja el az olvasót, mítoszokra és legendákra épít, de nagyon is emberi történeteket mesél a szerelem megannyi arcáról.

ÉLVEZD A SZENVEDÉLY VONZÁSÁT!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Róbert Katalin egyetemista korában hosszú szünet után talált rá újra az írás örömére – mégpedig a fanfictionöknek köszönhetően. A Heteira nevet akkor alkotta meg, amikor szeretett volna a korábbi műveinél merészebb, bevállalósabb, vérpezsdítőbb történeteket írni. Most pedig ennek a kötetnek a megjelenésekor ugyanezt a hagyományt követjük: a vérpezsdítő történetek Heteira néven kerülnek az olvasók elé.

Heteira művei érzelmesek és az érzékekre hatnak, emberi viszonyokat, vágyakat és titkokat járnak körül. Akár realista, akár misztikus írások, mindig van bennük valami emberi és valami elzsongító. Reagálnak napjaink témáira, de örökérvényű érzésekkel foglalkoznak. Hisznek a szeretet, figyelem, empátia és megértés erejében.

https://www.facebook.com/robert.katalin.iro

https://www.instagram.com/robert.katalin/

https://linktr.ee/RobertKatalin

 

Exkluzív idézetek

 

#1

„Nevetséges azt gondolni, hogy csak azért, mert vérfarkasnak születtél, tökéletes vagy benne. Meg kell ismerned magad. Egyensúlyba hoznod mindkét éned. És aki ma itt látott téged, az azt látta, hogy teszel valamit magadért. Ez jó.”

#2

„Vajon meddig normális, ha egy alfának szüksége van olyan személyekre, akik szorosan ölelik, becézik, megtartják? Normális ez egyáltalán? Vagy az nem normális, ha valaki körül nincs senki, aki ezt megtenné érte?”

#3

„– Jaj, ugye, nem akarod megkérni a kezem? Én még mindig nem hiszek a varázsütésre felbukkanó, tökéletes társban…

– Akkor még egy kicsit bizonygatom neked. Úgy a következő ötven-hatvan évben.

– Csak? És utána mi lesz?

– Utána már elhiszed.”

#4

"– Azt hittem, továbbléptél. Elindultál felfedezni a világot, és én csak az első lépés voltam. Timoti közel húzta magához a fiút, az ajkára lehelte a választ:

– Nélküled nem megyek semerre.”

 

 

 

   

---- 

 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése