2019. október 26., szombat

Borítóleleplezés #7 – On Sai: Álruhában (Vágymágusok 1.)

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál On Sai legújabb könyvsorozatának nyitó kötete, az Álruhában (Vágymágusok 1.).

Íme, az új Vörös Pöttyös regény borítója!


A borító
A fülszöveg

*
Lehet barátság férfi és nő között?

Szépvölgyi Rianna egy eldugott völgy grófkisasszonya, aki bogaras atyjával és zenész ikeröccsével él. Rianna férfiruhában van, amikor balszerencséjére találkozik Ras parancsnokkal, aki a hazaérkező hírhedt Kartal hercegnek gyűjt katonákat.

Riannát összecseréli az ikertestvérével, és magával viszi.

Ha rájönnek, hogy Rianna lány, kiirthatják felségárulásért a családját.

Vajon sikerül visszacserélnie magát, mielőtt lelepleződik?

De mit tegyen addig a férfiasan vonzó Ras, a magát mutogató jóképű Mort és a vad Lidérc közelében, ha a mágiája csalogatja a férfiakat?

Míg a hercegre várnak, valaki vadászni kezd a csapatra.

Rianna nem számíthat másra, csak az eszére, és egy hajmeresztő szövetségesre, miközben őket lesi a természet, ami hol a halálukat akarja, hol pedig illetlenül valami mást.

„…amikor reggelente álmosan felnézel a tornyokra vagy megcirógatod a falat, az ember azt kívánja, bárcsak ő lenne a kezed alatt.”

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

A könyv adatlapja:


 Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!


A szerzőrőlVarga Bea (On Sai) író, szerkesztő, viselkedéselemző.  A Könyvmolyképző Kiadó tehetséggondozási projektjét, az Aranymosást vezeti. Többféle korcsoportnak ír fantasztikumot, eddig tíz kötete jelent meg. Legsikeresebb könyvei az Apa, randizhatok egy lovaggal? , illetve a Segítség, támadnak a betűk! egy éven belül utánnyomást ért el.

Facebook oldal:

Blog:


Miért tetszett meg a borító?

Az Esővágy óta szeretem László Maya borítóterveit, így ez is rögtön magával ragadott. Ez a fehér-fekete-vörös színösszeállítás jó választás, mert egyszerű, de a motívumok mégis kifejezőek. Különösen a legnagyobb motívum közepén lévő két összehajló szirom tetszik, ami szimbolizálja, hogy valamit elrejtettek, és ezzel a címre is rájátszik. Nagyon megszerettem ezt a fajta stílust.


Exkluzív idézet a regényből:

„Hosszú, fekete haját kontyba csomózta, míg az állát nagy gonddal borotválta. Pont ellenkezőleg, mint az épeszű férfiak. (…) Mély hangja felzendült:
– Nem kapsz el, kölyök!
– Kapjon el a borbély! Vagy anyád, ha hajat akar vágni!”
 

----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése