2019. október 3., csütörtök

Borítóleleplezés #2 – Sarah Addison Allen: Első fagy


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Sarah Addison Allen új regénye, az Első fagy, ami a Waverly család sorozat második kötete. A borítót Zsibrita László tervezte.

Íme, az új Arany Pöttyös regény borítója!



A borító




A fülszöveg

Boldogan éltek, amíg meg nem haltak?
Ahogy hűl a levegő, és hullani kezdenek a falevelek, a Waverley-nővéreket nyugtalanság fogja el. Túl könnyen elajándékozzák a szívüket, megzavarja a gondolataikat egy ezüstös hajú idegen, és furcsa hibákat követnek el. Olyan dolgokra vágynak, amiket nem kaphatnak meg, összezavarodnak, és a kelleténél többet adnak mások véleményére.
Még nehezebb megőrizni a hidegvérüket, amikor egy ismeretlen látogató bukkan fel, aki megkérdőjelezi a család legfőbb értékeit.
Ám az első fagy beköszöntével mindennek jóra kell fordulnia. Akkor végre virágba borul a bajkeverő almafa, és a körülötte kavargó varázslat is a helyére kerül. Claire és Sydney, a Waverley-nővérek, és Sydney tizenöt éves lánya, Bay soha nem látott kihívásokkal néznek szembe. 
Vajon össze tudják-e tartani a családot a különleges nap beköszöntéig?

Tudd meg, mi mindent tartogat ebben az évben sok az első fagy… 

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!


A szerzőről



Sarah Addison Allen Asheville-ben, Észak-Karolinában született és nevelkedett, otthonról hozza a könyvek és a finom ételek szeretetét. Irodalmi tanulmányokat folytatott az Észak-Karolinai Egyetemen. Első regénye, A csodálatos Waverly-kert 2007-ben jelent meg. 2011-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, amelyet kemoterápiával kezeltek. 2014-ben kezdett újra írni.

Számos irodalmi díjat nyert, könyvei 2 millió példányban jelentek meg, 30 nyelvre fordították le őket.




Miért tetszett meg a borító?

A borító a téli táj ellenére mégis az intenzív színei miatt fogott meg. Különösen tetszenek rajta a virágszirmok és a piros almák, valamint a cím hátterének lila árnyalata. Zsibrita László jól eltalálta a téli hangulatot és jól rezonál a borítója a fülszöveggel.






----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése