2023. október 19., csütörtök

Borítóleleplezés #88 – Chiara: Repülj, szitakötő!


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Chiara legújabb könyve, a Repülj szitakötő!, ami a kiadó Rubin pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Rubin pöttyös kötet borítója!

 

A borító


 

A fülszöveg

A szerelem mindig elég?

A huszonhárom éves Laura írországi tanulmányait félbeszakítva érkezik haza a húga temetésére. Karina tizenhét évesen vesztette életét, egy esős novemberi délután a város legendás Ördög-hasadékába zuhant. Minden jel arra mutat, hogy a halála baleset volt.

Amikor azonban Laura szembesül vele, hogy közel sem ismerte olyan jól Karinát, mint hitte, nyomozni kezd. Mit keresett a húga esőben az Ördög-hasadéknál? Hogy zuhanhatott le, mikor mindannyian tudják, hova ne lépjenek? Miért mondta azt az apjuk, hogy Karina megölte magát?

Laura egyetlen támasza a legjobb barátja, Máté, aki iránt nem várt érzések ébrednek benne. Attól tart, hogy mindez megmérgezheti a barátságukat, így miközben Karina verseit felfejtve igyekeznek kideríteni, mi is történt, Laura mindent megtesz azért, hogy elnyomja magában az egyre erősebben tomboló vágyat.

De megbirkózhat-e egyszerre a gyásszal és a szerelemmel, a bűntudattal és a szenvedéllyel, valamint a világát felforgató titkokkal? Elárulhatják-e a versek, hogyan halt meg Karina? Mi az ára a hazugságoknak?

Merész és felkavaró történet az igazság kereséséről, a testvéri szeretetről és a szerelem erejéről.

Vesd bele magad!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerző

Író, könyvmoly, álmodozó.

Gyerekkora óta ír; tizenévesen több amatőr írói oldalon is megfordult rövidebb történetekkel, felnőttként publikált novellákat, verseket, és még a drámaírásba is belekóstolt, de az igazi szenvedélye a regényírás. Szeret játszani a szavakkal, szereti, ha úgy sikerül megragadnia egy-egy érzést, hangulatot, hogy aki olvassa, maga is átélje.

A VII. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertese, első regénye, a Pillangólány 2018-ban jelent meg.

Weblap: https://papirsziv.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/kia.iro

Instagram: https://www.instagram.com/chiara.iro

TikTok: https://www.tiktok.com/@chiara.iro

 

EXKLUZÍV IDÉZETEK

#1

„amikor a királylány megszökött a tornyából rájött, hogy egyedül is pont elég erős – amiről nem szólnak mesék pedig kellene”

#2

„A bűntudat szétfolyik bennem, és úgy issza magát a szívembe, mint a kiömlött tinta a pergamenbe. Fekete, mint a legsötétebb rémálmok, mint az éjfél, mint azok a pillanatok, amelyek örökre elvesztek.”

#3

„Semmi sem lesz már olyan, amilyen volt. Nem lehet többé olyan. Sötétség csordul a gondolataim közé, és egyre csak gyűlik, gyűlik, kátrányfeketére festi az emlékeimet, mint az elszenesedett csontvázak, olyanok lesznek. Mellém szegődik a fájdalom.”

#4

„papírmadarakat hajtogatok, és addig nézem őket, míg meg nem zizzen a szárnyuk – hiszek a csodákban”

#5

„Megérinti az államat. Olyan finoman, mintha attól félne, egyetlen érintéssel összezúz. A bőre a bőrömön. Lángok bennem. Ha sokáig érintene, talán végül porrá hamvadnék.”

#6

„Hirtelen mozdul meg, és amikor az ajka az ajkamhoz ér, mintha széthasadna és újrarendeződne a valóság. Mert már tudom, hogy mellette van a helyem, mindig is mellette volt. Mi egyszerűen egymáshoz tartozunk.”

 

 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése