2023. október 14., szombat

Borítóleleplezés #87 – Amira Stone: Lázadók (A mágia rabjai 3.)

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Amira Stone A mágia rabjai-sorozatának 3., egyben befejező kötete, a Lázadók, ami a kiadó Vörös pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Vörös pöttyös kötet borítója!

A borító


A fülszöveg

A két hercegnő és a két számkivetett fiú történetének lezárása.

…néha félre kell tenni a bosszút ahhoz, hogy meglássuk, miért érdemes élni.

A háború elkerülhetetlen.

A szövetségek felbomlanak, és egyre többen szomjaznak a volur és a meeshai vérére. Kein az újonnan szerzett erejét felhasználva ki akarja venni a részét a világ átformálásából, de egyszerre támogatni Garthot és megvédeni tőle Enét nem is olyan egyszerű, mint az hitte. Ene az érzéketlensége ellenére is megérti, hogy a palotában nincs biztonságban, és amikor már minden veszni látszik, az nyit számára menekülési utat, akitől a legkevésbé várná.

És végül ki fogja viselni a koronát?

Vajon mindannyian elég bátrak bejárni az utat, amire ráléptek? Képesek lennének feláldozni a számukra legfontosabbat, hogy megmenthessék a szeretteiket és a világukat?

Szabad földiek, felkelők és a volt király leszármazottjai immáron ugyanazért küzdenek: a birodalom új uralkodójáért, csakhogy mindannyian mást ültetnének a trónra.

Szenvedély, titkok és kaland A mágia rabjai trilógia befejező részében.

Hagyd, hogy elvarázsoljon!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Vidéken élek a családommal. Közgazdaságot tanultam, de amint kiszabadulok a számok világából, vár a család, a gyerekek, a kutya és a macskák, utóbbiból sosem lehet elég.

Hobbiíróként többféle zsánert kipróbáltam a saját szórakozásomra, de a mesék iránti rajongásom sosem szűnt, nem nőttem ki a hercegnők, lovagok és boszorkányok világát. Így tudatosult bennem, hogy a fantasy az én világom, ahol a klasszikus meseelemeket rejtő történeteket a felnőttek számára is izgalmassá és élvezhetővé lehet tenni.

Az írásaimmal szórakoztatni szeretnék, olyan könyveket alkotni, amik kalandosak, fordulatosak, és egy esős délután képesek elfeledtetni az olvasóval a hétköznapokat.

EXKLUZÍV IDÉZETEK

#1

„Együtt sokra vihettük volna. Egy szabad akarattal bíró volur, egy lázadó szabad földi és egy harcias trónörökös, mi hárman a világot is kifordíthattuk volna a sarkából, de mind a hárman hoztunk rossz döntéseket, és vezekelnünk kell miattuk.”

#2

„Az égiek megint túl sok szeszt ihattak, amikor kiötölték ezt a tréfát, ugyanis a fél birodalom a meeshaim fejét akarja. És pont az a fele, ahova tartunk.”

#3

„A jó és a bölcs kifejezések átértékelődtek bennem, és a meeshai létem egyelőre annyit ér, mint szarra masnit kötni.”

#4

„– Mióta bűn szeretni? – Lady Ilusya és Arutelu felé lépek. – Nemes, szolga, katona, fiú vagy lány, nem mindegy? Rangok és testek. Miért akarjátok ti, nebesseniek megmondani, ki kit szerethet?”

#5

„Amikor először hagytam el a várost, volur lettem. Most másodjára királynőként távozok. Megfogadom magamnak, bármerre is sodorjon az élet, ide soha többé nem térek vissza.”

#6

„Suttogva folytatja, szinte csak tátogva. – A falak tele vannak írással.

Esim közelebb hajol.

– Milyen írással?

Matu Esim felé dől, mint aki veszélyes titkot próbál elárulni. Fészkelődni kezdek, mígnem én is közelebb kerülök hozzá, és ekkor felel:

– Nem tudok olvasni.

– Oh, hogy a horgony húzzon le a mélybe!”

 


 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése