2022. január 30., vasárnap

Borítóleleplezés #53 – Meredith Wild: Összeroskadva


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Meredith Wild legújabb regénye, az Összeroskadva, ami kiadó Rubin pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Rubin pöttyös kötet borítója!

A borító

 

A fülszöveg

 

Maya Jacobs, akinek a vállát a családjáról való gondoskodás felelőssége nyomja, az egyetlen lehetséges választ adja, amikor Cameron megkéri a kezét.

Évekkel később, amikor még mindig bánja a döntését, lélektelen szakmai rutinba menekül, és kemény munkával tölti ki az életét, hogy egyetlen férfinak se legyen esélye még egyszer a szívéhez férkőzni.

Cameron Bridge az elmúlt öt évben a seregnek szentelte az életét, és próbált szabadulni a Maya elvesztése miatti fájdalmas emléktől. Miután a sivatagban megvívja a saját csatáját, új életet kezd New Yorkban a testvéreivel, Oliviával és Darrennel.

A sors a baljós, de reményekkel teli városban visszatereli Cameronhoz Mayát.

Vajon azt a lányt, akit egykor szeretett, megtalálja-e abban a nőben, akivé Maya vált?

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Meredith Wild New York Times és USA Today bestselleríró, a romantikus irodalom világszerte elismert szerzője. Florida Gulf Coaston él a férjével és három gyermekével. Magát a technológia szerelmeseként, whiskyimádóként és reménytelenül romantikusként jellemzi. 

Amikor épp nem a fantáziavilágában él a karaktereivel, akkor az alábbi helyen érhető el: www.facebook.com/meredithwild

 

Exkluzív idézetek

#1

„Az egyszerű érintés volt az egyetlen kapcsolat közöttünk, mégis sokat jelentett: mintha olyan szál kötné össze a szívünket, ami mindig is létezett, még akkor is, amikor olyan nagy volt köztünk a távolság.”

#2

„A létezésem olyannyira a szerelmétől függött, hogy azt addig fel sem fogtam, míg el nem ment. Onnantól kiüresedtek a napok. Az idő vánszorgott. Csak azért bírtam ki, mert minden múló másodperccel közelebb kerültünk ahhoz, hogy újra együtt lehessünk.”

#3

„Páni félelem szorította a torkom. Éreztem, ahogy összenyomnak a falak – Cameron ítélkezése, a múltam, a fájdalmas tudat, hogy a jövőnk kudarcra van ítélve. Minden teher a vállamra ült, és már nehezen kaptam levegőt.”

 


 

 

----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése