2022. január 29., szombat

Borítóleleplezés #51 – Csak mi ketten! – Az év legjobb young adult novellái

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál az Év young adult novellái pályázat győzteseit tartalmazó antológia, Csak mi ketten! címmel.

Íme, az új Vörös pöttyös kötet borítója!

A borító

 

A fülszöveg

Mit tennél, ha egy zavarba ejtően jóképű, de szemtelen srác miatt az egész iskola hazugnak tartana?

Hogyan lehet helyrehozni egy elrontott szerelmi bűbájt?

Összebarátkozhat-e a focicsapat kapitánya a középiskola legnagyobb kockájával?

Ki lehet az a titokzatos idegen, aki izgalmas üzeneteket hagy a könyvtári könyvekben?

Milyen ajándék olvaszthatná meg az osztály jégkirálynőjének fagyos szívét?

Tizenhat sziporkázóan eredeti, felejthetetlen történet, ami megnevettet, elgondolkoztat, meghat, de biztosan elrabolja a szívedet!

A pályázat hét nyertes írása mellett a kötetet gazdagítják Tavi Kata, Róbert Katalin, Rácz-Stefán Tibor, Eszes Rita, Novák Vica, Szöllösi Kristóf, Ecsédi Orsolya, Tóth Eszter és Chiara novellái.

Találj rá az új kedvenc Vörös Pöttyös történetedre!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

EXKLUZÍV IDÉZETEK

#1

„– Mégis mit képzelsz, mit csinálsz?! – förmedtem rá.

– Úgy hiszem – felelte lassan Rómeó, és nekem el kellett fordulnom, mert a vigyora egyszeriben túl közel került az arcomhoz –, épp csatlakozom a fura kis szöcske násztáncodhoz.”

#2

„Ezt a fordulatot már reggel is sejtettem, amikor elsétált mellettem a folyosón, és olyan ijesztően megbámult, mint ahogy a filmekben a gonosz figyeli azt a szereplőt, akit öt percen belül elkaszálnak.”

#3

„Mélyen, legbelül benne is hasonló üresség lappangott a mama halála után. Nem érezte tiszta lapnak, sem lehetőségnek. De tudta, hogy meg kell töltenie élettel, mert nem lehet többé üres, aki retteg mások szánalmától, akit mások gondolatai, félelmei határoznak meg.”

#4

„Beni már kiskorától szeretett testvérével énekelni, még akkor is, ha tudta, hogy az öccse tehetségesebb nála. Neki nem számított. Úgy táplálkozott Ármin hangjából, mint más az ételből. Arra ösztönözte, hogy egyre jobb és jobb legyen.”

 


 

 

----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése