2021. október 22., péntek

Borítóleleplezés #44 - Sara Gay Forden: A Gucci-ház


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Sara Gay Forden: A Gucci-ház című könyve, melyből hamarosan érkezik a filmadaptáció (nov. 24.) Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek és Al Pacino főszereplősével.

Íme az új Arany pöttyös könyv borítója!

A borító


A fülszöveg

 

Azt ​hitted, hogy a Gucci név csak márkajelzésekről és mokaszinokról szól? Ez a magával ragadó könyv a birodalomról és Maurizio Gucci meggyilkolásáról… felfedi a csúf igazságot a divatvilág leghíresebb családjáról.” (Glamour)

 

Patrizia Reggiani azért ölte meg a volt férjét, Maurizio Guccit 1995-ben, mert a férfi vadul és korlátok nélkül költekezett? Vagy azért tette, mert a fényűző életet élő exe feleségül akarta venni a szeretőjét, Paola Franchit? Vagy lehet, hogy egyáltalán nem is ő tette?

A Gucci-dinasztia lejtmenetének, összeomlásának és újjáéledésének magával ragadó történetével Sara Gay Forden becsempész bennünket a tárgyalás színfalai mögé, felfedve korunk legnagyobb divatdinasztiájának szenvedélyeit, hatalmát és gyenge pontjait.

 

„A Gucci-ház egy családi vállalkozás feltörekvésének és bukásának mélyreható krónikája. Világosan megmutatja, hogy még a nagy és sikeres családi cégek sem képesek profi menedzsment és külső tőke nélkül a túlélésre, s az alapítók és a leszármazottaik személyisége hogyan teheti az eladást nem csupán bölcs döntéssé, hanem elkerülhetetlenné.” (Wall Street Journal)

 

„Az év egyik legjobb könyve.” (The Economist)

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Sara Gay Forden több mint 15 évig foglalkozott az olasz divatipar témakörével, nyomon követte az olyan márkák robbanásszerű növekedését, mint a Gucci, az Armani, a Versace, a Prada és a Ferragamo ─ a családi műteremtől kezdve a világmárkává válásig. Most Washingtonban él, a Bloomberg Newsnál dolgozik, és egy olyan csapatot vezet, amelyik a nagy techvállalatok kihívásaival foglalkozik, beleértve az Amazont, a Facebookot és a Google-t is.

 


 

 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése