2021. október 8., péntek

Borítóleleplezés #43 – Böszörményi Gyula: Lúzer Rádió, Budapest! VI. – A szívzűr-hadművelet


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Böszörményi Gyula Lúzer Rádió, Budapest! sorozatának 6. kötete, ami A szívzűr-hadművelet alcímet kapta.

Íme, az új kötet borítója!

A borító


A fülszöveg

 

Pudingok kíméljenek!

Halihókamóka, haversrácok, itt megint a LÚZER RÁDIÓ dübörög! Mark, a nagyvárosi száguldó kölyökriporter és agyroggyant családja, barátai, valamint sötétben surranó ellenfelei egy utolsó, orbitálisan gigabrutál nagy kalandra hívnak titeket!

A LÚZER RÁDIÓ szédült csapatának nevetésre ingerlő történetéből megtudhatod, hogy

* kicsit sem MENŐ, ha az egyik családtagod totálisan megzakkan, viszont nagyon MENŐ, ha ettől senki nem ezoparázik be

* és MENŐ az is, ha úgy szeretitek egymást, hogy a másikért még a rendőrőrsöt is megrohamozzátok, ám közel sem MENŐ, mikor Bedőke Kálmánné, született Vakarcs Jolán beköltözik a szobádba

* de aki igazán MENŐ, az megküzd a szívzűrös szerelemmel is, bár közben aligha MENŐ családilag hasmarsot kapni

* viszont nagyon is MENŐ közös karácsonyfát állítani, még ha ehhez Olgi banyesszel is kell szövetségre lépni, hisz

* csak az MENŐ, aki képes megnevettetni bárkit, és erre – ez TUTI! – a lúzercsapat bármikor képes!

Ismerd meg szédült kalandjaikat!

A vidékről Budapestre költözött Kukec család, valamint a LÚZER RÁDIÓ csapatának története, mely a könyvsorozat indulása óta hangjátékként és zenés színdarabként is óriási sikert aratott, ezzel a kötettel zárul! Szomorkodásra azonban nincsen ok, és főleg idő, mivel kedvenc csapatunk, Mark, Monyó, Pet, Slambuc, Uncsitesó, Kukesz tata és a többi csodás lúzer most is épp oly őrült kalandokra hívja olvasóit, mint korábban!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Böszörményi Gyula magyar író, újságíró. A Gergő-sorozat írója. Ifjúsági, sci-fi és fantasy regényeket, novellákat ír, amelyekben különleges mitológiai, népmesei elemeket használ fel. Esszékötetei is ismertek, valamint színpadi, rádiós és televíziós munkái is jelentősek.

A Gergő és az álomfogók című meseregényével lett országosan ismert 2002-ben. A Gergő-sorozat második kötete (Gergő és a bűbájketrec) 2003-ban Magyarországon az év sikerkönyve lett. Ugyanebben az évben a Gergő-regények megkapták az Év Gyermekkönyve díjat és a Körtemuzsika-díjat is. A szerzőt 2007-ben József Attila-díjjal és a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Elnökének különdíjával tüntették ki.

2014-ben jelent meg az Ambrózy báró esetei sorozata első kötete, ami a Monarchia végnapjaiba, a békeidőbe repíti el a krimire vágyó olvasókat. A Leányrablás Budapestenből már a hetedik kiadás kapható a boltokban, a történetből pedig hangjáték is készült a rádióba.

Exkluzív idézetek:

#1

„Valaki csacsogja már el nekem, mennyire számít az civilizált véleménycserének, ha indításként bal csapottal orrba kormányoznak, mire te úgy vágod gyomron az illetőt, hogy felkenődik a lányvécé falára?”

#2

„– Büdös van – állapította meg a Kapitány fintorogva.

– Cicaszag – bólintott Nagyi, kölnivizes zsebkendőt tartva az orra alá.

– Úgy is lehet mondani – sápadt el Csitri.

– Szerintetek meddig kell várnunk? – kérdezte Uncsitesó.”

#3

„– Hát ti... – vinnyogott fel Monyó.

– ...mit csináltok itt?! – fejezte be nővérem kérdését anya.

– Sajiktoserült povégácsezátnünk! – harsant egyszerre és egymással totál összekeveredve mindkét oldal válasza.”

 


 

 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése