2020. június 2., kedd

Könyveken túl




Új rovatot indítok a blogon Könyveken túl címmel. Ahogy a neve is mutatja, olyan cikkeket olvashattok ebben a kategóriában, amik kívül esnek az eddigi könyves tematikán. Továbbra is utóbbi marad túlsúlyban, de a Könyveken túlba tartozó cikkek színesítik és egyben bővítik is a Luthien Könyvvilága témaköreit.

A bővítés apropója az volt, hogy megtaláltam a blog nyitása előtt írt régi cikkeimet. Régebben több azóta már megszűnt online magazinba is írtam, így ezek zöme így született, másik részük pedig a régi blogomon (ITT) megtalálható, de kis kipofozással áthoznám őket ide, hogy egy helyen legyenek.


És hogy milyen cikkek is várhatók a Könyveken túl tematika alatt? Elég vegyesek. Van köztük anime- és mangaajánló, film, sorozat, zene és musical tematikában íródottak, valamint kávézóajánló és néhány könyves cikk is. Ezek közül a leghamarabb az utóbbiakat kezdem feltölteni, amik nagyjából „készen vannak”. A Csodaidők sorozathoz íródtak, így a következő négy hétben ezek kerülnek fel a blogra vasárnaponként. Ezeknél a cikkeknél jelezni fogom a címben, hogy „Régi ajánló”-król van szó. A könyves kategórián kívüli cikket szeretném bővíteni újakkal, de a következő néhány hónapban a régiek kerülnek fel, ahogy haladok a csiszolásukkal.

Remélem, hogy az új tematikájú cikkeket is örömmel fogadjátok majd.






----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése