2023. november 16., csütörtök

Borítóleleplezés #92 – Szabó Krisztina: Ezüsterdő

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Szabó Krisztina új regénye, az Ezüsterdő, ami a Vörös pöttyös sorozatban érkezik.

 

Íme, az új Vörös pöttyös kötet borítója!

A borító

 

 

 

A fülszöveg

 

Egymásba szerethet a farkas és a vadász?

A mágikus képességekkel bíró Grosvenor-ház a kezdetektől fogva védelmezi az Ezüstvidéket és a környező országokat a farkas alakváltóktól.Ám az egykor nagy hatalmú családból napjainkra csupán ketten maradtak: Calluna és a nagymamája. Nem sokat tehetnek az ifjú Faelan király ellen, aki a trónra kerülését követően merész hódító hadjáratba kezdett. A farkasok jelentette fenyegetés nőttön-nő.

Amikor a farkaskirály házassági szövetséget ajánl, Calluna az otthona és a szerettei védelmében kénytelen igent mondani. Előítéletekkel felvértezve száll le a repülőről a Lykon Birodalomban. Csakhogy Faelan egészen másnak bizonyul, mint hitte, és egyre nehezebb összeegyeztetni a kegyetlen uralkodó képét azzal a férfival, akit megismer.

Ráadásul nem elég, hogy vonzalom ébred benne az ellensége iránt, megdöbbentő családi titokra is bukkan Lykaiában. Mégis mi köze az ősének a farkasokhoz? És mi az a különös mágia, ami összeköti őt Faelannel?

Calluna kénytelen helytállni a veszedelmekkel teli, ellenséges udvarban, és fényt deríteni az igazságra, mielőtt minden, amit szeret, menthetetlenül odavész.

Merülj el ebben a szerelemmel, titkokkal és mágiával teli modern mesében!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

 

Szabó Krisztina Az ellopott kívánság és az Ezüsterdő szerzője. Anglisztika alapszakot, majd fordító és tolmács mesterképzést végzett az ELTE-n, azóta könyvekkel foglalkozik. Több mint negyven regény jelent már meg a fordításában, köztük olyan sikerszerzők könyvei, mint Marissa Meyer, Holly Black és Sarah J. Maas.

Szabadidejében olvas, sorozatokat néz és videójátékokkal játszik. Nagyon szereti a fantasztikus világokat és a klasszikus mesék modern feldolgozásait.

 

Exkluzív idézetek

 

#1

„– Rögtön tudtam, hogy remek párost fogunk alkotni – teszi hozzá vigyorogva.

Felvonom a szemöldökömet.

– Megfenyegettelek, hogy megöllek, ha nem kotródsz el innen.

– Abban a pillanatban indult virágzásnak a szerelmünk.”

 

#2

„Néha túl kell lépnünk a saját határainkon ahhoz, hogy valóban rátaláljunk önmagunkra.”

 

#3

„Egy pillanatra magam elé emelem a poharat, szemügyre veszem a borostyán folyadékot, de annyira emlékeztet Faelan szemszínére, hogy inkább bele sem szagolok, csak felhajtom. Marja a torkomat.

– Persze, nyugodtan idd csak úgy, mintha víz lenne, nem pedig egy huszonöt éves edathrai whiskey, aminek literje ezerötszáz márka! – morogja Faelan az ajtóból.

Töltök magamnak még egy pohárral, majd megpördülök, és a pultnak dőlök.

– Ha ezt is megiszom, államcsődöt kell jelentenünk?”

 

#4

„– Szeretsz a hős lovag szerepében tetszelegni? – fordulok meg.

Összehúzom magamon a kabátot, és pár lépésnyit elhátrálok. Remegő ujjakkal bajlódom a gombokkal. Azt kívánom, bár cipzárasat vettek volna a nyomorult stylistok.

Mozgás támad a látómezőm tetején. Faelan vállat von.

– Néha nem árt a változatosság. Unalmas mindig gonoszt játszani.”

 

#5

„Kínzó lassúsággal hajtja le a fejét. A pulzusom vad táncot jár, és tudom, hogy hallja, sőt, érzi, mert együtt lüktet vele a fagyos talaj, a fatörzsek, az ágak és rajtuk a hó. Még a levegő is vibrál körülöttünk. Az ereimben valami más folyik most vér helyett, valami, ami kísértetiesen hasonlít a vágyra.”

 

#6

„Tudom, ki vagy, súgja a csók, az ujjaim rezzenése a tarkóján. És akarlak. Akarom a hegeket, a vérző sebeket, a veszedelmes farkast, a kegyetlen királyt, a magányos fiút, akinek folyton meg kellett játszania magát. Akarom a múltadat, a jelenedet és a jövődet. Mindent akarok.”

 

#7

„– Ki gondolta volna – mormolom a bőrére, miközben az ujjhegyeim lassú táncot járnak a mellkasán.

Elkapja a kezemet, csókot lehel rá. Bizsergető, kellemes meleg kúszik végig a karomon.

– Mit? Hogy ilyen könnyen magadba bolondítasz? Esélyem sem volt ellenállni.

Homlokráncolva felnézek rá.

– Ez úgy hangzik, mintha szándékosan elcsábítottalak volna.

– Így is történt. Ezt fogom mesélni mindenkinek.”

 

 

 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése