2023. november 15., szerda

Borítóleleplezés #91 – Hercz Júlia: Gyöngy és Rubin

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Hercz Júlia új regénye, a Gyöngy és Rubin a kiadó Zafír pöttyös sorozatában.

Íme, az új Zafír pöttyös kötet borítója!

A borító

 

A fülszöveg

Meg tudnál bízni abban, aki fel akar falni?

Elinor azóta tudja, hogy ő csupán ízletes falat a démonok számára, amióta gyermekkorában megtámadták. Felnőve csatlakozott a démonvadászokhoz, ám egy nap holtan találja a mentorát. A nyomok egy rókadémonhoz, Lord Merryweatherhöz vezetnek. Elinor bosszútól és félelemtől hajtva saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást.

Shin, Merryweather bárója sosem tudott ellenállni a nőknek, főleg az olyanoknak, akik a legelképesztőbb indokokkal csábítják légyottra. Ám arra nem számított, hogy épp egy bárókisasszony akarja megölni… Már azt tervezi, miképp is fogja behajtani az elmaradt éjszakát, amikor azzal szembesül, hogy gyilkossággal vádolják, és csupán négy hetet kap ártatlansága bizonyítására. És ha mindez nem lenne elég, a kisasszonyról kiderül: nemcsak ismerte az áldozatot, hanem ő a gyöngy, akinek a szívét fel kellene falnia, majd kivonni belőle az esszenciát, hogy segíthesse az otthonvilágában maradtakat.

Vajon be tudja bizonyítani az ártatlanságát? Megtalálják az igazi gyilkost? És mi lesz Elinorral? Meghal, vagy sikerül megszabadulnia az átoktól, ami egész eddigi életét beárnyékolta?

Romantikus nyomozás a misztikus lényekkel teli, 19. század eleji Londonban.

Hagyd, hogy elcsábítson!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Hercz Júlia 1981. február 2-án született Budapesten, majd nem sokkal később a családja Pécsre költözött. Ott végezte tanulmányait, majd férjhez ment, három kislány édesanyja.

Korai novellái a gimnáziumi évek alatt íródtak angol nyelvű pályázati felhívásokra, majd hosszú szünet után, 2008-ban a fanfiction-oldalak felfedezésekor kezdett újra az írással foglalkozni. Fejlesztette magát, írástechnikával foglalkozó könyveket és angol nyelvű folyóiratot olvasott, elvégzett írókurzusokat is.

Első regénye, az Arany és Ónix a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes műve, amelyben a fantasyelemekkel színesített régenskori Angliába kalauzolja az olvasót. Második regénye, az Acél és Lazurit ugyanebben a világban játszódik.

https://www.facebook.com/herczjulia.regeny

https://moly.hu/alkotok/hercz-julia

 

Exkluzív idézetek

#1

„– Nem kell mindig erősnek mutatnod magad.

– Ha nem vagyok erős, akkor csak préda vagyok, amit azonnal kiszimatolnak, és szétcincálnak.

A férfi tekintete elkomorult, ahogy egymásra néztek, de a fénylő cseppek tovább ragyogtak az íriszében.

– Veled vagyok.”

#2

„Az ajka a férfi szájához ért. Puha melegség, amitől egyszerre többre vágyott. Hogy közelebb kerüljön a férfihoz, hogy átölelje a derekát. A szíve akkorát dobbant, mintha ki akarna ugrani a helyéről. Egyszeriben ráébredt, hogy mit tett.”

#3

„Veszélyes és vonzó. Bármelyik nő a rabjává válna… Nem is kell elcsábítanom! Megteszi ő, helyettem. Csak hagynom kell magam… Természetesen úgy, hogy józan maradok. Nem fogok bedőlni a démoni ármánynak, mivel pontosan tudom, mi ez valójában.”

#4

„– Hogy nézett ki?

– Mint az itteniek általában. Barna hajú, kutyaszemű, tenyeres-talpas – megvakarta a füle tövét. – Az illata pedig szappan és keményítő.

Shin magában hümmögött. Nem tudta volna felidézni Miss Hawkrich illatát, de abban bizonyos volt, hogy nem volt keményítőszaga, és egyáltalán nem volt tenyeres-talpas.

#5

„– Nincs okom elárulni önöket. Hiszen segítenek azon a gyereken, és én is segíteni akarok rajta és a testvérén.

– Egy nagominon?

– Olyanokon, akiket eddig üldöztél, és mindent elkövettél, hogy kiirtsd őket? – Shin hangja lágyan siklott végig rajta.

– Igen.

Ahogy kimondta, mintha kitágult volna a szíve, és pihekönnyűvé vált.”

#6

„Miből gondolja ez a csöpp gyerek, hogy látta Shin testét? Sokszor érintette már széles mellkasát, de természetesen csak ruhán keresztül, és csakis véletlenül, de látni?! Nem! Az ilyesmi elképzelhetetlen lenne! Csak a férje testét szabadna látnia. Nem is vágyik rá! Dehogy! A szívverése megugrott, és az arcába kergette az összes vért.”

#7

„– Te egy vadásszal dolgozol? Mióta? – Cian úgy meredt rá, hogy Shin fejében az fordult meg, a tündér szeme most fog kipottyanni a koponyájából.

– Pár napja.

– És még nem akart megölni?

Shin elvigyorodott.

– Ezt nem mondtam. De mint láthatod, nem sikerült. Hiába! A sármom mindenkit levesz a lábáról.”

#8

„– Elinor, drága!

– Nem vagyok a drágája.

– Még nem, még nem… de csak egy parti, és már ölelhetem és csókolhatom, ahol csak szeretném. Ugye, ön is vágyik rá?

– Inkább ragadjanak el a démonok!”

 


 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése