2022. augusztus 25., csütörtök

Borítóleleplezés #63 – Leda D’Rasi: Új nemzedék (Boszorkánydinasztia 5.)

Szeptember végén jelenik meg a Mogul Kiadónál Leda D’Rasi: Új nemzedék című regénye, ami a Boszorkánydinasztia sorozat ötödik kötete.

Íme, az új regény kötet borítója!

A borító


A fülszöveg

 

Seuso, királya parancsára Prágában kutat a lidérc hordában rejtőzködő árulók után. Nyomok helyett azonban egy nőre bukkan, és olyan történik, aminek nem lenne szabad: érezni kezd. Ami a legrosszabb, hogy egy halandó iránt!

Healy azt hitte, az európai álomnyaraláson álomférfit is talált. Az illető viszont gyorsan összetöri a reményeit, nem sokkal később pedig ismeretlen alakok veszik üldözőbe. Csakhogy nekik nem ő kell. Hanem a gyermek, aki a rejtélyes idegentől fogant.

Közben három halhatatlan faj képviselői sorsdöntő csatában zárják le a boszorkányok életét megkeserítő évszázadokat… Legalábbis ők így gondolják.

Ha a kedves olvasó azt hitte, a Dinasztia története véget ért, nagyobbat nem is tévedhetett volna!

Mert lehet, hogy az Ítész vezér halálával a legádázabb ellenség eltűnt a színről, viszont ezzel egyidőben a legősibb úgy dönt, hogy előbújik a színfalak mögül, és új szintre emeli a játékot.

Azt a játékot, amely évezredekkel ezelőtt kezdődött, és amely sok titkot tartogat még a boszorkányrajongók számára.

 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!

 

A szerzőről

 

Az olvasóim Leda D’Rasi névem ismernek. Ha valaki mégis az eredeti nevemen szeretne szólítani, annak elárulom, hogy az Adéllal nem lő mellé. Szűkebb otthonom az ország keleti régiója, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében születtem, itt élek ma is.

Történeteimben visszaköszön minden, ami én magam is vagyok. Szívem csalfa, nem egy, de több örök szerelme van: fantasy, mitológia, misztikum, romantika, humor, és persze a jó öreg rémület. Ezek az elemek tűnnek fel a történeteimben is, sajátos stílusban ötvözve, melybe bőven kerül bicskanyitogató szóhasználat, és csípős humor is.

Eddig tizenegy könyvem jelent meg, a következő idén szeptemberre várható. Az olvasók leginkább a „Boszorkánydinasztia” sorozatról ismernek, de a szabadszájú „A Dög” és a „Végzet” is az én nevemhez fűződik, "Rítus" című könyvemmel pedig a thriller iránt fogékony olvasók idegeit igyekszem pattanásig feszíteni.

Írásaimmal a célom egyszerű: szórakoztatni. Az olvasókat és - nem titok! - önmagamat is.

Íróként a könyveimen és az olvasók pozitív visszajelzésein kívül arra vagyok a legbüszkébb, hogy 2020-ban fantasy kategóriában én nyertem a Dugonics András Irodalmi Díjat, illetve megkaptam az első Etelka díjat is, ami a Dugonics András Irodalmi Díj abszolút győzelmét jelenti.

Eddig megjelent könyveim:

2016 - Utolsó kívánság (Boszorkánydinasztia 1.)

2017 - Lidércfény (Boszorkánydinasztia 2.)

2018 - A Dög

2018 - Végzet

2018 - Talán tündérmese (Boszorkánydinasztia 3.)

2019 - Kezdetek és sorsdöntő évek (Boszorkánydinasztia előzménykötet)

2019 - Mindörökké 1. (Boszorkánydinasztia 4/1.)

2020 - Mindörökké 2. (Boszorkánydinasztia 4/2.)

2021 - Rítus

2022 - Egy boszorkány naplója - Avagy a Luna féle sztorik

2022 - Új nemzedék (Boszorkánydinasztia 5.)

Ahol még megtaláltok:

Facebook: @ledadrasionline

Instagram: @ledadrasi_iroi_oldala

TikTok: @leda_drasi

 

 



---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése