2022. augusztus 2., kedd

Borítóleleplezés #61 – M. L. Rio: Mintha gonoszok volnánk

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál M. L. Rio regénye, ami a Mintha gonoszok volnánk magyar címet kapta. A kötet két borítóval is megjelenik, az első az egyik eredeti borító, a másikat Rácz-Stefán Tibor tervezte. A tartalom mindkettőnél ugyanaz lesz.

Íme, az új Kristály Pöttyös regény borítója!

 

A borítók



 

A fülszöveg

Egy olyan gyilkosságért ítélték el, amit talán el sem követett.

Oliver Marks tízéves börtönbüntetése végéhez ér, és a szabadulása napján az az ember fogadja, aki lecsukta őt. Colborne nyomozó visszavonul, de előtte tudni akarja, mi történt valójában egy évtizeddel korábban.

Oliver egyike annak a hét színinövendéknek, akik Shakespeare-t tanulmányozzák egy elit művészeti főiskolán. Ők heten ugyanazt a szerepet játszák a színpadon és az életben: hős, gonosz, zsarnok, csábító, szende, statiszta.

Viszont amikor a szereposztás megváltozik, és a mellékszereplő sztárságra tör, a színjáték veszélyesen átszivárog a valóságba, és egyiküket holtan találják.

A többiek életük legnagyobb alakítása előtt állnak: meggyőzni a rendőrséget és magukat, hogy ártatlanok.

Fedezd fel sötét, drámai fordulatait!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

M. L. Rio színész volt mielőtt író lett, és mielőtt színész lett, csak egy könyvmoly volt, akinek a könyvek voltak a legjobb barátai. Shakespeare tanulmányaiból mesterdiplomát szerzett a King’s College-en és a Shakespeare’s Globe-nál. Jelenleg Washingtonban él, de mivel nem szokta frissíteni az online életrajzát, mire ezt a könyvet olvasod, talán már ez is megváltozott.

 

Exkluzív idézetek

#1

„– Először is: akkor beszélek, ha kijutottam, addig nem. Másodszor: ez nem üthet vissza rám, sem bárki másra; nincs kettős kockázat. És végül: ez nem egy bocsánatkérés.

Valamiféle választ várok tőle, egy bólintást vagy egy szót, de ő csak pislog rám, higgadtan és csendben, akár egy szfinx.

– Nos, Joe? – mondom. – Együtt tud élni ezzel?”

 

#2

„– Min gondolkozol? – kérdezte végül Walton.

Colborne halk, türelmetlen hangot hallatott. Lassan előrehajoltam annyira, hogy megint rálássak, ő a fejét rázta, a nyelvét a fogai közé szorította.

– Ezek a kölykök – mondta. – A negyedévesek. Nem bízom bennük.

– Miért nem?

– Egy halom kurva színész – mondta Colborne. – Minden szavuk hazugság lehet, és honnan is tudnánk?”

 

#3

„Dermedten és némán álltunk a kikötőben, mintha a világ a forgásában is megállt volna. A szörnyű csend hatunk meleg, lélegző testét és Richardot – a mozdulatlan, élettelen dolgot – ugyanabba az áttörhetetlen börtönbe zárta...”

 


 

 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése