2022. május 1., vasárnap

Borítóleleplezés #56 – Kirsty Moseley: Enjoying the Chase – A nőcsábász (Szívek testőre 2.)

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Kirsty Moseley legújabb regénye, ami a Szívek testőre sorozat második kötete, az Enjoying the Chase – A nőcsábász.

Íme, az új Rubin Pöttyös regény borítója!

A borító

 

A fülszöveg 

Nate-et még soha senki nem pattintotta le…

Nate Peters igazi playboyéletet él.

Jó fej haverok veszik körül, szereti a munkáját, lazán, felelősségmentesen telnek a napjai.

A csajozás terén lekörözhetetlen.

Soha egy lány kegyeiért sem kell küzdenie… amíg meg nem ismeri Rosie-t.

Így aztán elhatározza, hogy meghódítja ennek a barna hajú lánynak a szívét.

Kiderül azonban, hogy Rosie olyan meglepetéssel szolgál számára, ami az élvhajhász életvitelét alapjaiban forgatja fel.

Még a végén a nagy nőcsábász lesz elcsábítva?

Kirsty Moseley Nothing left to Lose – Nincs vesztenivalóm című regényének társkötete.

Vesd bele magad!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Kirsty Moseley mindig is érdeklődést mutatott az írás iránt, de fia születése után ragadott tollat, hogy papírra vesse gondolatait. Egy amatőr írásokat bemutató oldalon közzétett történetének sikerén felbuzdulva úgy döntött, belefog a regényírásba. Első műve, az Álmaim őrzője 2012-ben jelent meg. Az írónő sikere azóta töretlenül ível felfelé. Saját elmondása szerint ő egy igazi álmodozó, akinek ábrándjai a regényeiben kelnek életre.

 

Exkluzív idézetek

 

#1

„A spinék odavannak a SWAT-szerkómért. Na, jó, azért ehhez az is hozzájárult, hogy egész jóképű pasas vagyok, még ha ezt én mondom magamról, akkor is. Belőtt, szőke séró, ragyogó kék szempár, kigyúrt test – persze, csak a munkám miatt –, naná, hogy nem tudnak ellenállni nekem a csajok!”

 

#2

„Milyen az, amikor valaki szerelmes? Mint amikor megnyeri a lottóötöst? Vajon én most szerelmes vagyok már? Vagy mindketten azok vagyunk? Azt sejtettem, hogy Rosie kezd belém szeretni, de én? Én már belészerettem? Őszintén szólva fogalmam sem volt. Csak annyit tudtam, hogy furcsán éreztem magam, és ez rohadtul ijesztő is volt számomra.”

 

#3

„Hogyan hagyhattam, hogy ilyen érzések alakuljanak ki bennem? Hogyan történt mindez ennyire gyorsan? Tudtam, hogy nem csak testi vágyat érzek iránta, hiszen pont annyira jólesett hallgatni őt, mint fölé magasodni. Teljesen belezúgtam!”

 


 

 

----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése