2022. május 31., kedd

Borítóleleplezés #58 – Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró (After we fall 1.)

 

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró című regénye, ami az After we fall sorozat első kötete.

Íme, az új Rubin Pöttyös kötet borítója!

A borító


A fülszöveg

Te mit tennél, ha kamaszkorod bálványa újra felbukkanna az életedben?

Quinn visszajött.

Nemcsak itt van a városban, hanem ráadásul pont az alattam lévő lakásba költözött. És olyan jól néz ki, hogy legszívesebben felfalnám. Tehát legjobb, ha távol tartom magam tőle.

De képtelen vagyok.

A szex lélegzetelállító (szerintem a ház alapzata is belereng), de Quinn nem fog átverni – ezúttal nem. A marketinges tanulmányaim és a reklámszakmában eltöltött öt év megtanított arra, hogy az „igaz szerelem” csak tündérmese, amivel rúzsokat, gyémántot és parfümöt adnak el. A valóságban nem létezik.

Quinn szerint tévedek, és ezt be akarja bizonyítani.

Szerintem őrült, így állok elébe a kihívásnak.

Lehet, hogy ezzel követem el életem legnagyobb hibáját?

Szexi és vicces történet második esélyről és az igaz szerelemről – ami lecsap rád, akár hiszel benne, akár nem.

Ne próbálj ellenállni Quinn-nek! Tarts Jaime-vel, és fald fel te is ezt az édes szívtiprót!

 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelhetitek!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Melanie Harlow a martiniját szárazon kedveli, a cipőjét magas sarokkal, a történeteit pedig akkor, ha pajzán részletek dúsítják. Amikor nem ír vagy olvas, akkor a Trónok harca, a Kártyavár, Az alelnök és a Homeland – A belső ellenség tévés sorozatokkal kapcsolódik ki. Alkalmanként fut három mérföldet, de csak azért, hogy utána büntetlenül még több gint és marhasültet fogyaszthasson el. Melanie az After we fall könyvsorozaton kívül a Happy Crazy Love és a Frenched sorozatok, valamint az 1920-as években játszódó, szexi történelmi Speak Easy duett szerzője. Detroit külvárosában lakik a férjével, két lányával és egy őrült nyúllal.

 

Exkluzív idézetek:

 

#1

„Mielőtt kiléptem volna az ajtón, rántottam egyet a lófarkán, pont úgy, mint régen, amikor még csak Alex kishúga volt, és szívmelengető érzés öntött el, amikor láttam a bosszúságot az arcán.”

 

#2

„Nem kerülte el a figyelmemet az, amit a kötöttségek nélküli szexről mondott (és elhiheted, a farkam ezt buli meghívásnak vette, és már indult is a party-kalapjáért), de én nem erre vágytam tőle.”

 

#3

„– Claire! – szakítottam félbe hangosan. – Ismételd utánam! Nem létezik lélektárs. Sem sors. Sem igaz szerelem. Csak dugni akarok vele, nem pedig ellovagolni a naplementében. És kifejezetten bosszant, hogy nem partner ebben.”

 

#4

„Ha megcsókolt volna, a borospohár kiesett volna a kezemből, és úgy lőttem volna ki rá, mint szalonnazsír a serpenyőből.”

 

#5

„A szemem majd kiugrott a helyéről, a farkam pedig azzal fenyegetett, hogy úgy robban ki a kezem közül, mint valami versenycsikó az indítóállás mögül. Jaime teste érzéki volt, és én minden egyes ívét és domborulatát fel akartam térképezni.”

 


 

 

---- 

 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése