2020. szeptember 17., csütörtök

Borítóleleplezés #22 – Sarah Dessen: Figyelj rám!

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Sarah Dessen legújabb könyve Figyelj rám! címmel, ami a kiadó Vörös Pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Vösös Pöttyös kötet borítója!

 

 A borító

 A fülszöveg

 

*

 

Ahhoz, hogy megleld az igazságot, készen kell állnod rá, hogy meghalld.

 

Tavaly még Annabel volt „a lány, akinek megvan mindene” – legalábbis ezt a szerepet játszotta egy népszerű reklámban.

 

Idén azonban ő lett a lány, akinek nem maradt semmije: nincsenek barátai, mert a suli legálnokabb lánya, Sophie, ellenségnek kiáltotta ki; oda az otthoni béke is, mióta a nővére anorexiával küzd; és az iskolai ebédszüneteket egyedül kell töltenie. Egészen addig, amíg találkozik Owen Armstronggal.

 

A magas, sötét hajú és rosszfiú hírében álló Owen a zene és az igazság megszállottja. Owen segítségével Annabelnek talán sikerül szembenéznie azzal, ami azon az estén történt, amikor megszakadt a barátsága Sophie-val.

 

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

 


Sarah Dessen tizenhárom regény szerzője. Könyvei között szerepelnek olyan New York Times bestsellerek, mint az Álom két keréken, a Kulcsra zárt szív, a Figyelj rám!, a Tökéletes és az Altatódal. Több könyvéből film is készült.

Dessen műveit gyakran sorolják be a Tinik Top Tíz Könyve közé és választják meg Legjobb Ifjúsági Könyvnek. Regényeit huszonöt nyelvre fordították le. Az írónő 2017-ben az Amerikai Könyvtár Szövetség Ifjúsági Irodalom részlegétől elnyerte a Margaret A. Edwards-díjat.

A Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetemen végzett kreatív írás szakon, kiemelkedő diplomával. Jelenleg Chapel Hillben lakik a férjével, Jayjel és a lányukkal, Sasha Clementine-nal.

 


 

 ----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése