2020. augusztus 7., péntek

Borítóleleplezés #21 – R. S. Grey: Nem olyan rendes srácHamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál R. S. Grey legújabb könyve Nem olyan rendes srác címmel, ami a kiadó Rubin Pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Rubin Pöttyös kötet borítója!A borító
A fülszöveg

– Úristen! Hát ő meg kicsoda? – Gyakran kapom meg ezt a kérdést.
– Ja, hogy ő? – válaszolom. – Ő csak Ian.

“Csak Ian.” A “Csak Ian” az évszázad leglekicsinylőbb kijelentése.
Csak a Mona Lisa. Csak a Taj Mahal. Csak Ian, az unalmas kockahasával és a sablon gödröcskés mosolyával, mi?

Csak Ian... csak a legjobb barátom.

Hihetetlenül közel állunk egymáshoz, olyan mélyre jutva a barátzóna állapotába, hogy a munkahelyünkön mindenki azt gondolja, egy párt alkotunk – egészen addig, amíg egy nap ki nem pattan a hír a tanáriban, hogy Ian egyedülálló. Szabad préda. 

Az újdonsült népszerűségében lubickolnia kellene, de mindkettőnk legnagyobb meglepetésére, az egyetlen figyelem, amire látszólag vágyik, az enyém.
A korábban ártatlan éjszakai csevegéseinkből korhatáros telefonhívások lesznek. A játékos évődésünk egy új, kockázatos élt kap.

Azt gondolom, hogy csak cukkol, de amikor az osztályteremben felültet az asztalra, a kezeit pedig becsúsztatja a szoknyám alá, nem marad tér a bizonytalanságnak.

Kicsit félek attól, hogy a dolgok rosszul alakulnak, és elveszítem a legjobb barátomat, szóval, a legjobb lesz, ha kihátrálok és nem viszonzom ezt az egetrengető csókot. De, kit is akarok áltatni ezzel?

Itt a nem egyszerűen kizárt! 

Az év egyik legszórakoztatóbb romantikus története.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.


A szerzőről


R.S. Grey többszörös USA Today bestseller szerző. Imádja a könyveket, a csokit, a reality TV-t és a hideg időjárást. Texasban él a férjével, a lányával és két kutyájukkal. További információért látogass el a rsgrey.com weboldalra.


Exkluzív idézetek

„Az egyik pillanatban még a legjobb barátom, a következőben pedig már egy nem is olyan rendes srác, egy férfi, aki úgy néz rám, mint aki alig képes visszafogni magát, hogy ne faljon fel élve.”

„Ian és én három és fél évvel ezelőtt lettünk barátok, megközelítőleg 1300 napja, ha akad olyan lúzer, aki számon tartja ezeket.”

„Legjobb barátok vagyunk, és a csókolózást is pontosan ugyanúgy csináljuk, mint minden mást: bátran szemtelenkedünk, és közben elmaszatoljuk és újrarajzoljuk a komfortzónánk határait.”

----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése