2018. január 10., szerda

Top 5 Wednesday #18


Csatlakoztam a Top 5 Wednesdayhez, amit Gorkie blogján, az Olvasókörúton fedeztem fel, és nagyon megtetszett a koncepció, így én is belevágtam. 

Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva.


Eheti téma: Olyan könyvek, amikre nem jutott idő 2017-ben, de most előkelő helyen szerepelnek az olvasmánylistádon.

Heti Top 5 

5. Vivien Holloway: Winie Langton sorozata
Ez már jól halad, ezért került prioritásban hátrább. A Mechanikus farkast olvasom már, ami a legutóbbi kötet, így ezzel a sorozattal hamarosan beérem magam.


4. Sarah J. Maas: Köd és harag udvara
Az első kötet az egyik kedvencem volt múlt évben, így a folytatással sem szeretnék sokat várni. Valamikor még az év első harmadában sort fogok keríteni rá.


3. On Sai: Lucy
A Szivárgó sötétség is a folytatandó sorozatokat gyarapítja. Tervezek erre is minél hamarabb sort keríteni.


2. Mark Lawrence: Széthullott Birodalom sorozata
Erre is nagyon kíváncsi vagyok, és ha már ott a polcomon a falazótéglányi egybe kiadás, akkor időszerű lesz belevetnem magam.


1. Gaura Ágnes: Borbíró Borbála sorozata
Amit viszont régóta halogatok (kölcsönben van itt a sorozat) az ez a sorozat, pedig nagyon megszerettem Borit Attilástul Bélástul, mindenestül. De Winiék után újra magyar nyakba, magyar szemfog kerül.


+1: Olyan könyvek olvasását is tervezem, amik már régóta a polcon állnak olvasatlanul, van jó pár ilyen.

A többi Top 5 Szerdában résztvevő  magyar blogger bejegyzését megtaláljátok a Molyon a Top 5 Szerda zónában.


----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése