2017. december 29., péntek

Book a Sloth Club decemberi doboz - megkésett dobozbontás

A kései bejegyzésnek az oka, hogy a decemberi dobozom kézhezvétele nem volt éppen zökkenőmentes egy postai malőr miatt, ami kissé elszomorított, mert mire december 20-án megérkezett a dobozom, addigra akaratlanul is többen elspoilerezték a tartalmát. Ennek ellenére mikor a kezembe került, ugyanolyan izgatott lettem, mintha időben megkaptam volna. Ez nagyrészt köszönhető a BASC csapat segítőkész hozzáállásának, amivel kezelték a postai problémát, másrészt szeretek ajándékot bontani, így ez is nagy élmény volt számomra.

Mielőtt rátérnék a részletekre, kiemelném a csomagolást, leginkább a külsőt. A képen nem látszik, de
maga a doboz benne volt egy nagyméretű puffos borítékban, ami védte a dobozt. Ezt a csomagolási formát mindenképp tartsa meg a csapat, mert ennek volt köszönhető, hogy az ide-oda hurcolt doboz külsején a sok ide-oda szállítás ellenére is csak minimális sérülések voltak, és különösen az, hogy a belseje teljesen épen maradt.
Szót ejtenék a belső csomagolásról is. Belül a dobozban lévő könyveket beletették a vászontáskába, ami újabb védelmet nyújtott illetve a többi ajándék pedig szép zöld papírba volt csomagolva, ami számomra jól szimbolizálta az ünnepet, bár lehetett volna sötétebb színű. De ez már csak szubjektív meglátás, mert a lényegen, a gondos, alapos csomagoláson, amiből nálam ötösre vizsgázott a BASC, nem változtat.




Ha részleteiben nézem a dobozt, nem csalódtam. A téli tematikához jól igazodott, a meglepetés könyv és az ahhoz kapcsolódó tárgyak is ötletesek volt. Külön kellemes meglepetés volt, hogy magyar szerző regénye volt az egyik könyv. Ezzel rá is térnék a doboz tartalmára:

1. A könyvek
A Szelidíts meg!-ről már hallottam a doboz előtt is, de képzeletbeli várólistára tettem a "majd egyszer" könyvek közé. A kis herceget szeretem, így kíváncsi vagyok erre az átdolgozásra is.

A Csók New Yorkbant egyáltalán nem ismertem a doboz előtt, így rákerestem a fülszövegre, ami alapján biztosan el fogom olvasni, mert tetszett az ott felvázolt alapszituáció. Kíváncsi vagyok, mit hozott ki belőle a szerző.

Az a legjobb a választott könyvekben, hogy többféle érdeklődési körű olvasó is megtalálhatja a neki tetsző könyvet a két könyv között, nem egy a témája annak ellenére, hogy mindkettő romantikus. Talán annyi negatívumot tudnék mondani, hogy eléggé lányosra sikeredett a könyvek kiválasztása, ez lehetne sokkal jobban uniszex.

2. Kiegészítők
Kiemelném a kiegészítők ötletességét, és azt, hogy a hasznosságra is gondolt a csapat, és nem csak arra, hogy szépen mutasson. Számomra hasznos a vászontáska és a zokni, mert használható a mindennapokban is. A vászontáska mérete különösen tetszett, mert pont könyvméretű, így jól szállítható benne könyv, a logó s a színe is tetszett, különösen, hogy a zöld az egyik kedvenc színem. A zokni nagyon aranyos, és kék árnyalatú, amivel szintén levettek a lábamról (másik kedvenc színem). A gyertya fémdobozban nagyon szépen mutat az egyedi címkével a tetején. Szeretem a kreatív megoldásokat, amilyen ez is volt, de ilyen a festett és fakönyvjelző valamint a kis herceges képeslap is. Előbbiek amellett, hogy szépek, hasznosak is. A mártogatós forrócsoki megkóstolása még várat magára, az új évre tartogatom, de nagyon finomnak tűnik. A kis herceges felvarrót valószínűleg felvarrom valahová, bár még nem döntöttem el hová, de nagyon tetszett az is. Ami viszont minden kiegészítő közül legjobban tetszett az a Szelídíts meg! írójának személyes üzenete. Ez nagyon személyessé tette a dobozt. Remélem, az írói üzenet valamilyen formában a további dobozok része is lesz.

3. Összegzés
A BASC csapata kitett magáért. Dobozról, dobozra képesek megújulni, változtatni, javítani a dobozon. A decemberi doboz tartalmasra és ötletesre sikerült. Ahogy fentebb említettem azt tudom felhozni egyedüli hibaként, hogy nem elég uniszex a doboz tartalma.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki érdeklődik az ilyen dobozok iránt, hogy egyszer ezt is próbálja ki.













----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése