2023. március 31., péntek

Borítóleleplezés #81 – Jennifer L. Armentrout: Obszidián (Luxen 1.) és Ónix (Luxen 2.)

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Jennifer L. Armentrout Luxen-sorozata első két részének újra kiadása, az Obszidián és az Ónix, ami a Vörös pöttyös sorozatban érkezik új borítókkal.

 

Íme, a két Vörös pöttyös kötet borítója!

Az új borítók

 



 

A fülszöveg

 

Jennifer L. Armentrout: Obszidián (Luxen 1.)

Az újrakezdés szívás.

Amikor Nyugat-Virginiába költöztünk – éppen az utolsó gimis évem előtt –, nagyjából beletörődtem a rémes tájszólásba, a szakadozó internetbe és a várható tömény unalomba. Egészen addig, amíg észre nem vettem magas, szexi, különös zöld szemű szomszédomat. Az ég kiderült.

Aztán a srác megszólalt. Daemon dühítő. Beképzelt. Tenyérbemászó. Nem bírjuk egymást. Egyáltalán. De akkor, amikor egy idegen rám támadt, és Daemon a keze egyetlen intésével szó szerint megfagyasztotta az időt… akkor valami történt. Valami váratlan.

A szédítő idegen a szomszédból megjelölt engem. Jól hallottad. Idegen. Mint kiderült, Daemon és a húga egy egész galaxisra való ellenféllel néz szembe, akik mind az ő képességeikre pályáznak, a nyom pedig, amit Daemon rajtam hagyott, olyan fényesen jelzi számukra az utat, mint a vegasi leszállópálya.

Csak úgy úszhatom meg élve, ha Daemon közelében maradok, amíg elhalványul rajtam a nyom. Mármint, ha nem ölöm meg addig saját kezűleg...

Jennifer L. Armentrout: Ónix (Luxen 2.)

Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás...

Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.

De nem ez a legnagyobb problémánk.

A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, akkor nekünk annyi. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.

És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.

Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmiek?

Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.

Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE és IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT és ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Jennifer L. Armentrout a New York Times, a USA Today, az Amazon és iBooks sikerszerzője, aki a Luxen, a Várok rád, a Titan, a Komor elemek és a Megveszekedett sorozataival világszerte belopta magát a fiatal és a felnőtt olvasók szívébe. Ifjúsági regényeiből csak az Egyesült Államokban több millió példányt adtak el 2011 óta. RITA- és számtalan más irodalmi díj birtokosa, és jelölték már a Goodreads Choice Awardsra is. Nyugat-Virginiában él férjével és kutyáikkal.

Kép forrása: https://www.facebook.com/JenniferLArmentrout

 


 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése