2023. március 25., szombat

Borítóleleplezés #80 - Amy Harmon: The Queen and the Cure - A királyné és a gyógyír

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Amy Harmon legújabb regénye, a The Queen and the Cure - A királyné és a gyógyír, ami a Vörös pöttyös sorozatban érkezik.

 

Íme, az új Vörös pöttyös kötet borítója!

A borító

 

 

 

A fülszöveg

 

„De csata közeleg. És óvnod kell a szívedet.”

Kjell korábban sosem kételkedett a hovatartozásában. Sosem irigyelte a bátyját, és nem akart király lenni.

A néhai Zoltev király és egy szolgálólány fattyaként jött a világra, de születésének szégyenteljes volta sosem zavarta.

Azonban egy embert nem csak a származása határoz meg. Nem csak a pengéje, a termete és a képességei. Minden, amiben Kjell korábban biztos volt, most felborul és megváltozik. Már nem pusztán jerui Kjell, a koronát védő harcos. Hanem Gyógyító, egy az Igézők közül, aki nehezen boldogul az erejével

Amikor meg kell szabadítania a királyságot a volgárok csapatainak maradékától, a sors egy olyan nőt sodor az útjába, aki aggasztó képeket lát a jövőről, de a múltra nem emlékszik. A nem kívánt adományával felvértezett, bűntudattól szenvedő Kjell kelletlen megváltóvá válik, miközben régi ellenségekkel és új elvárásokkal kell megküzdenie.

Sashával együtt olyan utazásra indul, ahol nagy próbatétel várja.

Vajon megtalálható benne az a férfi, akinek a nő hiszi?

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről


Amy Harmon Wall Street Journal, USA Today és New York Times bestsellerszerző. Már fiatalkorában tudta, hogy írással szeretne foglalkozni, és felváltva írt dalokat és történeteket. Mivel búzaföldek között nőtt fel, televízió nélkül, és a könyvei és a testvérei jelentették számára az egyetlen szórakozást, pontosan érzi, mi kell egy jó történethez. A könyveit számos nyelven kiadják, ami egy valóra vált álom a utahbeli Levanból származó vidéki lánynak.

Eddig tizennyolc könyve jelent meg, köztük a történelmi regény Homokból és hamuból, az USA Today bestseller Arctalan szerelem, a Wall Street Journal bestseller Csak a szél tudja és a fantasy A madár és a kard, ami a Goodreads Év Könyve-díj döntőse volt.

Exkluzív idézetek

 

#1

„Bódult állapotba került, remegett a hangtól és a diadaltól. Hátrasimította a nő csapzott haját vérfoltos arcából, és lenézett szemébe, ami olyan sötét volt, hogy szinte végtelennek tűnt. Tekintetük egymásba fonódott, és egy pillanatig csak a hang utózengése vibrált közöttük.

– Láttalak – suttogta a nő.

A harangzúgás szavakká állt össze, mire Kjell elhúzódott, elengedte a lány haját, a dal meglepett csöndként a torkában rekedt. Ökölbe szorította a kezét, tenyere nedves volt a nő vérétől.

– Láttalak – mondta a lány ismét. – Itt vagy. Végre eljöttél.”

 

#2

„– Magunkkal vihetjük Jeruvárosba. Dolgozhatna a várban.

– Nem utazhat addig egy csapat katonával. Egy hónapba is beletelhet, mire visszaérünk a városba.

– Nem bízik az embereiben, hogy képesek rendesen viselkedni? Vagy önmagában nem bízik, attól fél, megenyhül az irányában? – kérdezte Jerick halvány, önelégült mosollyal.

– Ó, hallgass, Jerick!”

 

#3

„– Sovány vagy, Kjell – állapította meg Tiras.

– Dehogy! – horkantott Kjell.

Tiras nevetve megrázta a fejét, enyhítve az érzelmek okozta feszültséget.

– Jól van. Nem vagy az. De fogytál. Megviseltnek tűnsz.

– Sasha örült az ősz tincseimnek – háborgott Kjell, a hajába túrva.

– Az a nő a fenekeden növő szőrnek is örül, de ettől még ne hidd, hogy jól áll – vágott vissza Tiras.”

 

 




---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése