2023. május 18., csütörtök

Eltűntem? – Avagy miért nincsenek bejegyzések a blogon?

A címben feltett kérdésre a válasz: nem. Nem tűntem el, itt vagyok, csak jelenleg más köti le a kreatív energiáimat. Egy több modulból álló képzésre járok, ami már régóta dédelgetett álmom volt, és most úgy néz ki, valóra válik.

Mi is ez?

2022 decemberében jelentkeztem egy akkor még a Könyvmolyképzőnél elinduló szerkesztői képzésre, ami azóta megszűnt, de Varga Bea egy saját vállalkozás keretében továbbvitte, így most a Tehetség Íróstúdióban folytatom irodalmi szerkesztői tanulmányaimat. Nagyon izgalmas és mozgalmas időszak ez az életemben (kb. jövő márciusig el is tart majd). Blogolásra és olvasásra viszont kevesebb időm, de inkább energiám jut, mert időm még talán lenne is, de a képzés, főleg az elején nagyon leszívta minden energiámat. Mostanra kezd visszaállni a rendszer, amibe a blog is bele fog férni.

Ezzel meg is válaszoltam a címben feltett második kérdést. A blog nem szűnik meg, csak kicsit lassabb tempóra vált, illetve egyúttal elindítok egy szerkesztői rovatot, amiről a következő bejegyzésben részletesebben is írok. Emellett a könyvértékelések (két cikk folyamatban van), a Szemezgető és a Borítóleleplezés rovat is marad, illetve tervezem feléleszteni a Könyveken túl rovatot is.

Szóval lassan de biztosan visszarázódom, és hamarosan jönnek az új bejegyzések. Tartsatok velem továbbra is, mert nehéz, de izgalmas út áll előttem, aminek minden percét élvezem! 

 


 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése