2021. augusztus 6., péntek

Borítóleleplezés #37 – Livits Réka: Tangó, Berlin


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Livits Réka legújabb regénye, a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató Rakéta-projektjébe került, Tangó, Berlin, ami a kiadó Rubin pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Rubin pöttyös kötet borítója!

 

A borító


 

A fülszöveg

 

Hol  ​lakik a boldogság?

 

Noémi barátjával, Félixszel költözik Berlinbe új munka, új élet, új élmények reményében. Azonban semmi sem úgy alakul, ahogy remélte.


Félixszel eltávolodnak egymástól, és bizonytalanság és magány közepette az egyetlen kapaszkodónak egy különleges tánc tűnik: a tangó.

 

A tangón keresztül Noémi új embereket és új érzeteket ismer meg, kinyílik és megérti, őszintének kell lennie magával, felfedez magában egy olyan nőt, akinek titkos vágyaival eddig nem mert szembenézni.

 

Ahhoz, hogy megállja a helyét a nagyvárosban, Noéminek kezébe kell vennie élete irányítását. Csakhogy lelke mélyén a kontroll elengedésére vágyik, arra, hogy átadhassa magát a táncnak, a pillanatnak és valakinek, akiben tökéletesen megbízhat.

Az önfeledt áramlás vonzó, a céltalan sodródás viszont veszélyes.


Vajon hol a határ?

 

Vajon mi bujkál a tangó érzéki, szenvedéllyel kecsegtető felszíne alatt?


Megtalálja Noémi azt a testi-lelki intimitást, amire titkon vágyik, vagy az egész csak csillogó délibáb? Mit hoznak számára az ismeretlenek ölelései, kivel élheti át az igazi összeolvadás élményét? És mi történik, ha a zene véget ér?

 

Marad-e valami az egytáncszerelemből?

 

Engedd, hogy sodorjon a tánc, elbűvöljön ez a különleges út új világokba, és önmagadhoz!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Livits Réka első regénytrilógiáját 11 és 13 éves kora között írta – akkor még csak családjának és barátainak. Imádott képregényeket írni és rajzolni, írásaiban kedvenc karaktereit küldte kalandos felfedezőutakra a világ minden tájára.

Az iskola után tíz önkereső vándorév következett: élt Belgiumban, Dániában, Németországban, húszas évei elején a kommunikáció- és médiatudomány szakot rövid időre kecskefejésre cserélte, majd önismereti fókuszú, nemzetközi táborokat szervezett Svájcban, Portugáliában és Olaszországban hozzá hasonló, útkereső fiatal felnőttek számára.

Élete különféle helyeit és epizódjait a tánc, az írás és az alkotás szenvedélye szövi színes egésszé. Szíve csücske a tangó és a francia néptáncok. Temérdek, asztalfiókba tömködött történet, vers, novella után 2015-ben a világ elé tárta első regényét, a Három nap, három éjszakát, mely egy háromkötetesre tervezett sorozat első része. Tangó, Berlin című regénye a 8. Aranymosás Irodalmi Válogatón került a Rakéta projektbe.

Facebook oldal: https://facebook.com/livitsreka.iro

Írói oldal: https://mezitlab.wordpress.com/

 


 

 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése