2021. augusztus 23., hétfő

Borítóleleplezés #41 – Szaszkó Gabriella: Engedj el (Glens Falls 1.)


Könyvhétre érkezik a Maxim Kiadó gondozásában Szaszkó Gabriella legújabb regénye, az Engedj el, ami a Glens Falls sorozat nyitókötete. A borítóleleplezést a szerző felkérésére hozom el nektek.

Íme, az új Dream-válogatás regény borítója!

A borító

 


A fülszöveg

James Penningtonnak két kamaszfiát és önmagát is a felszínen kell tartania bántalmazó, alkoholista felesége mellett. James mindent megpróbál megtenni, hogy kikerüljön felesége karmai közül, és megvédje a fiait. Az őrület közepén úgy határoz, hogy naplóban rögzíti a múltat, elmeséli, hogyan is került számító felesége csapdájába.

Visszarepül az időben a hetvenes évek New York Cityjébe, ahol az egyetemisták felhőtlen életét élve csak az apja általi elvárásokkal kell megküzdenie. Azonban egy bulizós este során megismerkedik egy gyönyörű tizenhét éves lánnyal, és az egyéjszakás kaland örökre összeköti a sorsukat. Maggie hamarosan visszatér James életébe, és közli, hogy gyereket vár. James úgy dönt, hogy felelősséget vállal, és miután apja kitagadja, az északi Glens Fallsba költözik, és teljesen új életet kezd tinédzser feleségével, ezzel örökre szakítva gazdag városi életével. Azzal csak később szembesül, hogy Maggie súlyos pszichés gondokkal küzd. Vajon Jamesnek hogyan sikerül az őrület közepette felnevelnie fiait, miközben a felesége egyre inkább csúszik le a lejtőn?

 

A szerzőről

 

Forrás: Gabriella's Writing

Szaszkó Gabriella író, műfordító, szerkesztő.

Írói pályafutása valahol gyermekkorában kezdődött, már akkor is meséket alkotott. Erről azóta képtelen volt leszokni, de úgy gondolja ez nem is probléma, hiszen a fantáziavilágot nem kinőni, hanem ápolgatni kell, hogy minél messzebbre érjenek ágai.

Kunszentmártonban nőtt fel, de komolyabb novellaírással először szentesi gimnáziumi évei alatt próbálkozott, ami végül huszonéves korára nőtte ki magát annyira, hogy pályázatokra és regényírásra is elszánta magát. 2016-ban jelent meg az első regénye, a Dream-válogatás sorozatban, a Maxim Kiadó jóvoltából. Azóta minden évben jelent meg újabb regénye, a Pennington-testvérek trilógia, a MidLife-Crisis duológia, a Nyisd ki ezt a Naplót kreatív olvasónapló és idén a Glens Falls sorozat első kötete, az Engedj el érkezik.

A szerző elérhetőségei:

Facebook: https://www.facebook.com/gabriellaszaszkoswriting

Moly: https://moly.hu/alkotok/szaszko-gabriella

Blog: http://szaszkogabriella.com/index.php/hu/

 


 

 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése