2021. augusztus 8., vasárnap

Borítóleleplezés #40 – Okváth Anna: ANTIHYGGE, avagy áldatlan állapotok


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Okváth Anna legújabb regénye ANTIHYGGE, avagy áldatlan állapotok címmel, ami a kiadó Arany pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Arany pöttyös kötet borítója!

A borító

 


A fülszöveg

 

Mit ​áldoznál fel, hogy az álmaidnak élhess?

Vajon a bimbónak nem fáj, amikor kinyílik?

Vajon a pillangónak nem esik nehezére kihámozni magát abból a szűk bábból, amiben korábban nyomorgott? 

Vajon, ha már nincs mit veszítened, miért félsz attól, hogy tovább lépj?

Kati mesebelinek látszó, boldog élete egy motorbalesetnek köszönhetően darabjaira hullik. A férje kómába kerül, a munkahelyén áskálódnak ellene, és ha ez nem lenne elég, még a lakása is elúszik. Az igazi, áldatlan állapotok között gyerekkori barátja, a vörös hajú, gátlásos, ám csupaszív Iggi segít neki.

Csakhogy Iggivel együtt járnak a gyerekkori emlékek és a felismerés: Katiból mára kiveszett az a vagány, vadóc kislány, aki festőnek készült, és sosem élt volna megalkuvó életet.

Vajon Kati vissza tud térni egykori önmagához? Képes szárnyakat adni művész-énjének?

Vajon a szeretet ereje legyőzheti a szerencsétlenségek árját?

Történet egy bátor nőről, aki nem fél szembenézni a felfoghatatlannal, és vállalkozik a legveszedelmesebb utazásra: az öntudatra ébredésre.

Te mit tennél, ha mindaz, amit igazinak és boldognak hittél, semmivé foszlana? Te mit áldoznál fel azért, hogy az álmaidnak élhess? Te mernél továbblépni?

Indulj el erre az érzelmes utazásra, találd meg önmagad!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra)

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről

Okváth Anna 1985-ben született Siófokon. Kulturális antropológia-skandinavisztika szakpáron végezett az ELTE Bölcsészettudományi Karán, Budapesten. Szenvedélyes zenész. A II. Aranymosás pályázat egyik nyertese. Első regénye, a Más állapotok, a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg, az Arany Pöttyös sorozat részeként, második regénye, a Szonáta gordonkára és kávédarálóra pedig a Vörös Pöttyös sorozatot színesíti.

https://www.facebook.com/annaokvath/

https://annaokvath.wordpress.com/

 

Exkluzív idézetek

Idézet #1

„Belekapaszkodtam ebbe a pillanatba. Belekapaszkodtam Iggibe. Úgy éreztem, végre nem csak a lelkünk egy. Belebújtam a biztonságot nyújtó ölelésbe, elvesztem benne, tetőtől talpig iggis lettem, és sírni tudtam volna, olyan jó érzés volt ez az oltalom.”

Idézet #2

„– Don Sandro, maga nem szívbajos.

– Nem azért fordítottam hátat a társadalomnak, hogy szívbajos legyek. Hallja a te huszonegyedik századi, városlakó füled ezt a csöndet, vagy üresjáraton is cseng?

Nem hallottam semmit.

És hallottam, hogy ez jó.”

Idézet #3

„– És különben is. Ez nem egy regény. Vagy film. Amiben emelkedett erkölcsű hősök rohangálnak. A valóságban, don Sandro, nincs megbocsátás és rohadtul nincsenek hősök.

– A megbocsátást kérni kell. Nem várni, fiam. Ezt sokan elfelejtik.”

 



 

 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése