2021. június 7., hétfő

Borítóleleplezés #33, #34

A múlt héten két borítóleleplezés is volt a Könyvmolyképző Kiadónál. Lerántották a leplet a C. S. Pacat: A rab herceg (A rab herceg 1.) és Roxie Cooper: Veled az évek című könyvének magyar borítójáról. A mai bejegyzésemben ezeket mutatom meg nektek.

 

C. S. Pacat: A rab herceg

A borító 


A fülszöveg

 

„Ez ​itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje.”

Damen népének hős harcosa, és Akielos trónjának jogos örököse. Ám amikor féltestvére magához ragadja a hatalmat, Damen fogságba esik, megfosztják az identitásától, és elküldik ágyas rabszolgának az ellenséges ország hercegéhez.

Új gazdája, Laurent herceg gyönyörű, manipulatív és halálos – a verei királyi udvar legrosszabb oldalát testesíti meg. Az ottani életveszélyes politikai cselszövések közepette azonban semmi sem az, aminek látszik. Így amikor Damen a verei trónért folytatott harc kereszttüzében találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal, hogy életben maradjon, és megmentse a hazáját.

Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha nem szabad felfednie a személyazonosságát. Hiszen pont arra az emberre van szüksége, akinek a legtöbb oka van rá, hogy mindenkinél jobban gyűlölje őt…

Ármány, intrika és bizarr társadalmak.

Utoljára a Trónok harcában láttuk ilyen plasztikusan beteg lelkek aljasságát, a gátlástalan hatalomvágyat és torz személyiségek tobzódását, ahol tort ül a gonosz. 

Hagyd, hogy elképesszen!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről 


C. S. Pacat USA Today bestseller szerző.

Ausztráliában született és a Melbourne-i Egyetemen tanult. Azóta rengeteg városban élt már, többek között az olaszországi Perugiában, ahol szintén belekóstolt az egyetemi életbe, illetve öt évig Tokióban.

Captive Prince trilógiáját fordítói munkája, valamint geológus képzése mellett írta és osztotta meg az interneten, így talált rá későbbi kiadója, a Penguin Random House. 

Jelenleg újra Melbourne-ben él és alkot.

 

Roxie Cooper: Veled az évek

A borító


A fülszöveg

 

Stephanie-t és Jamie-t egymásnak teremtették.

A baj csak az, hogy mindketten mással vannak…

Stephanie nem hisz a végzetben, az igaz szerelemben, sem a „boldogan éltek, míg meg nem haltak”-történetekben. Teljesen elégedett azzal, hogy Matt menyasszonya lehet. De aztán találkozik Jamie-vel, aki jobban megérti, mint bárki más.

Jamie boldog házasságban él kamaszkori szerelmével, Helennel, és csupa olyasmiben hisz, amiben Stephanie nem. De akkor mégis hogyan fűzheti ilyen szoros kapcsolat hozzá?

Amikor ők ketten egy sorsszerű hétvégén találkoznak, az életük fenekestül felfordul…

Tíz év. Két ember.

Egy nagy ívű szerelmi történet.

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről


Roxie Cooper egy Yarm nevű kis vásárvárosban él Anglia észak-keleti részén. Miután ókori latint és görögöt olvasott a Newcastle-i Egyetemen, rájött, hogy szüksége van egy kis váltásra a sok komoly dolog után, így pár évre táncos lett egy éjszakai klubban (à la Sakáltanya), majd Ausztráliába költözött. Amikor visszatért, a bárpulton táncolást törvényszéki munkára cserélte, és hét évig ügyvédként dolgozott.

 


 

 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése