2017. szeptember 13., szerda

Top 5 Wednesday #2

A heti téma: Olyan könyvek, amibe úgy kezdtél bele, hogy nem olvastad a fülszövegét.







Új rovatot indítottam a blogon, csatlakoztam a Top 5 Wednesdayhez, amit Gorkie blogján Olvasókörúton fedeztem fel, és nagyon megtetszett a koncepció, így én is belevágok.

Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva.

Íme a heti öt könyv:
 

Láttam a jobbnál jobb értékeléseket és egyre jobban érdekelt a könyv. Direkt nem olvastam el a spoilereket az értékelésekben, így a fülszöveget sem, és ez egy kiváló döntés volt, mert elrontotta volna a csodálatos élményt.

________________________________
 


Az Oh, boy!-t már olvastam az írónőtől, így nem volt kérdés, hogy elolvasom. A fülszöveg nem kellett. A könyvben sem csalódtam, mert ismét egy tanulságos történetet kaptam.

________________________________
 


Egy teljesen új világ tárult elém sorról sorra, amit a fülszöveg, amit utólag elolvastam, lelőtt volna, így örültem, hogy annak elolvasása nélkül ugrottam bele ebbe a clockpunk világba, egyedi élmény.

________________________________

 

Már a borító is elég kifejező volt ahhoz, hogy tudjam, nekem ezt el kell olvasnom. Szigorúan fülszöveg nélkül ajánlott olvasmány, ami egy pörgős szórakozás.

________________________________
 


Ugyanazt tudom itt is írni, mint a Gépléleknél. A fülszöveg rontana azon az egyedi élményen, amit az Alkonyőrzők nyújt.


Egy hét múlva újabb témával és újabb öt könyvel jövök. :)

További résztvevők:

@reta09
@Arwen5
@CsakSimánDorka
@Helie
@Judy22
@Meeraval_Marnath
@Wandamaci
@Vicky3
@K_A_Hikari
@Gorkie

 



----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése