2021. november 24., szerda

Borítóleleplezés #49 – Ashley Carrigan: Tűzvarázsló (Negin 2.)

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Ashley Carrigan Negin könyvsorozatának második kötete, a Tűzvarázsló, ami a kiadó Zafír pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Zafír Pöttyös regény borítója!

A borító

 

A fülszöveg

 

A legfélelmetesebb fenyegetés: a szerelem.

Negin Belford immár félisteni mivoltának tudatában teljesít megbízatásokat az új csapat tagjaként. Titokzatos gyilkos után nyomoznak, aki feszültséget kelt és veszélyt hoz a Szövetségre.

A Lemer elvesztése miatt érzett mélabúból Nergal, az Alvilág jóképű urának személyes felbukkanása zökkenti ki a lányt, és egyúttal alaposan felkavarja a lelkét. Az isten mindent latba vet, hogy elnyerje a kegyeit, és beteljesedjen az alku, amit a lány apjával kötött a múltban.

Neginnek egyszerre kell szembenéznie az alattomos gyilkossal, és egyensúlyoznia Nergal iránti vonzalma és saját félelmei között.

Vajon mi köze a Tűzvarázslónak a titkos szervezethez? És mi a célja?

A kedélyes szellemvadászatnak vége. Sokkal kockázatosabb kihívásokkal kell szembenézniük a szereplőknek, és Negin többé már nem tud dacolni az elrendelt sorsával, sem forrongó érzelmeivel.

Még több kaland, még erősebb hatalom és szenvedély!

Az istenek akár köztünk is járhatnak…

Engedj a szenvedélynek!

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről 

 

Ashley Carrigan – író, civilben az üzleti versenyszférában dolgozik.

Kamaszkorában kezdett történeteket írni, saját szórakoztatására. Különböző műfajokban alkot: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy.

Regényei a felnőttvilág örömeit, küzdelmeit tükrözik, és többnyire a felnőtt korosztálynak szólnak. Egyedi hangvételű, filmszerűen pergő, szókimondó írásmódja a védjegye.

A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent regényei: Árnyjátékos, Ikrek hava, Suttogó-völgy és 2019-ben Az oroszlán árnyékában, a Negin első kötete.

 

EXKLUZÍV IDÉZETEK

#1

„– Kitartó vagyok. A közeledben akarok lenni, érezni az ifjú erődet, tanítani téged. Hagyd meg nekem ezt az illúziót, hogy együtt játszol velem, akkor is, ha végül nem engedsz nekem.

Ahogy beszélt, Negin combja libabőrös lett a hangjától.”

#2

„Beképzelt pojácának akartam látni, mert az sokat segített abban, hogy ellenszenvesnek tartsam és leperegjenek rólam a csábítási kísérletei. Aztán kiderült, hogy az előítéleteim félrevezettek. Soron kívül tüszőrepedésem lesz tőle, olyan a pasas.”

#3

„– Kiűzöm minden más férfi emlékképét a fejedből, csak rám fogsz gondolni és vágyakozni. Megadok neked mindent, az őrület határáig repítelek. Folyton rám fogsz szomjazni, hogy a karjaimban lehess, és kielégítsem a benned izzó türelmetlen testi éhséget.”

 


 

 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése