2020. július 16., csütörtök

Borítóleleplezés #20 – Julie Kagawa: A halhatatlanság ellenszere (Éden-trilógia 2.)Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Julie Kagawa Éden-trilógiájának második része, A halhatatlanság ellenszere, ami a kiadó Vörös Pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Vörös Pöttyös kötet borítója!


A borító
A fülszöveg


*

Allison Sekemoto megtette az elképzelhetetlent: meghalt, hogy élhessen.

Miután száműzték Édenből, ahol el kellett válnia a szeretett fiútól, Allie a vér szavát követve elindul, hogy megmentse átváltoztatóját, Kanint az őrült Sarren karmai közül. A nyomok Allie szülővárosába, Új-Covingtonba vezetnek, ahol olyasmiről értesül, ami az egész világ pusztulásához vezethet.

Új vírus ütötte fel a fejét, a Vörös Tüdő – amely generációkkal ezelőtt az emberiség tömeges pusztulásához vezetett – mutációja, és nem kíméli sem az embereket, sem a vámpírokat. A Kanin által őrzött titkok rejthetik az ellenszer kulcsát, ezért Allie-nek minél előbb meg kell találnia átváltoztatóját.

A halhatatlanságot veszély fenyegeti, az emberek és a szörnyetegek közötti határ elmosódik. Vajon Allison képes lesz ebben a helyzetben jó döntéseket hozni?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.A szerzőről


Julie Kagawa, New York Times bestseller-író, a Vastündér-sorozat szerzője a kaliforniai Sacramentóban született, ott azonban soha semmi érdekes nem történt. Ezért, amikor kilenc éves volt, a családjával együtt Hawaiira költözött, ahol – mint Julie nemsokára rájött – hatalmas húsevő bogarak és házi gekkók élnek, és gyakran hurrikánok söpörnek végig a tájon. Rengeteg időt töltött az óceánban, ha épp nem kergették ki a korallzátonyok közül a cápák, medúzák és angolnák.

Amikor épp nem úszott versenyt az életéért, a könyveibe merült el, gyakran a tanárai nagy bánatára – általában felfedezték, hogy a matekkönyve mögé rejti a regényeket. Az olvasás iránti szerelme odáig vezette, hogy papírra vessen néhány igen sötét és komor történetet, színes illusztrációkkal, amelyekkel mit sem sejtő tanárait sokkolta. Idővel leszokott a véres történetekről, de az írás vele maradt akkor is, amikor elvégezte az iskoláit, és eljött az ideje, hogy rendes állást szerezzen.

Hogy kifizesse a lakbért, különböző könyvesboltokban dolgozott, de a főnökeinek nem tetszett, hogy sorra olvassa a könyveket, amiket el kellett volna adnia. Ezért a másik szenvedélye felé fordult, és hivatásos kutyakiképző lett. Évekig kerülgette a chihuahuák állkapcsát és a túlságosan érzelmes labradorokat, amíg ki nem adták az első könyvét. Akkor abbahagyta a kiképzést, és teljes munkaidőben írni kezdett.

Ma a Kentucky állambeli Louisville-ben él, ahol alacsony a cápatámadások gyakorisága. Van egy férje, két bosszantó macskája, egy túlságosan is okos ausztrál juhászkutyája, és legújabban egy hiperaktív papillonja.

----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése