2022. október 29., szombat

Borítóleleplezés #65 – Rácz-Stefán Tibor: Téged kérlek karácsonyra


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Rácz-Stefán Tibor: Téged kérlek karácsonyra című regénye, ami egy szívmelengető karácsonyi történet.

Íme, az új Vörös Pöttyös kötet borítója!

A borító


A fülszöveg 

Bence a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin. Bence úgy érzi, a titka és a ki nem mondott szavak felemésztik a lelkét.

Az ünnep közeledtével, ahogy karácsonyi fénybe öltözik a város, Bence mindennél jobban vágyik arra, hogy randira hívhassa Martint és előbújhasson, de retteg attól, hogy az idős, konzervatív szülei és a nagymamája mit szólnának az igazsághoz, és miként bánnának vele a csapattársai, és a legjobb barátja, Zalán…

Hol van az a pont, amikor a hallgatás már fáj?

Honnan meríthetünk bátorságot, ha úgy érezzük, a félelem az úr?

A szerelem elég erőt adhat ahhoz, hogy kiálljunk a világ elé? Két szó: Meleg vagyok. Ha kimondod, minden megváltozik?

A Téged kérlek karácsonyra az év legromantikusabb coming out története, ami reménnyel tölti meg a szíved és mosolyt csal az arcodra.

 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA előjegyezheted, később megrendelhetitek!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőről 


Rácz-Stefán Tibor 1988-ban született, marketing asszisztens és blogger.

Művei kortárs problémákat feszegetnek, olvasmányos, fiatalok számára is érthető formában. Korábbi regényei, a Fogadj el!, a Túl szép, a Szállj a dallal! duológia, a Pokolba a jópasikkal! és az Éld át a pillanatot nagy sikert arattak a hazai könyvpiacon.

Legújabb regénye, a Téged kérlek karácsonyra egy komoly témákat boncolgató, mégis szívdobogtató romantikus történet.

Az író civilben népszerű könyves blogger, gondolatait havonta több ezren olvassák. Szabadidejében falja a könyveket, és nagy rajongója a minőségi sorozatoknak is.

https://www.facebook.com/racz.stefan.tibor

https://sorok-kozott.hu/

https://www.tiktok.com/@racz.stefan.tibor

https://www.instagram.com/racz.stefan.tibor/

 

Exkluzív idézetek:

#1

"Megölelem őt, mélyen beszívom a rózsás illatát, és próbálok minden pillanatot az eszembe vésni. Annyira szeretem anyát. Bele se merek gondolni, hogy milyen lesz, ha elveszítem. Milyen lenne, ha kiderülne, hogy minden, amit mondott, csak üres ígéret, és nem bírna szeretni, ha megtudná, hogy meleg vagyok."

#2

"Elég nagy a különbség az elfogadás és a megtűrés között is, és nem akarom a saját bőrömön megtapasztalni. Félek. Annyira félek, mert ott vannak a szüleim, akiknek nem tudom megjósolni a reakcióját. És mégis rohadtul meg akarok nekik nyílni."

#3

"Aranysárga fény von körbe minket, a csillagszóró szikrái ezerfelé pattannak, de én csak Martin arcát nézem, az ajkát, a tengerkék szemét. Ő az. Az egyetlen, aki kell nekem."

 


 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése