2018. július 25., szerda

Top 5 Wednesday #37 - Utazó könyvek


 Csatlakoztam a Top 5 Wednesdayhez, amit Gorkie blogján, az Olvasókörúton fedeztem fel, és nagyon megtetszett a koncepció, így én is belevágtam. 

Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva.


A heti téma: az utazó könyvek. Sok embernek az év ezen időszaka a nyaralásról és az utazásról szól. Mutass olyan könyveket, amikben utaznak. Olyan könyveket válogattam össze, amikben a szereplők nem csak helyet változtatnak, hanem ők maguk is változnak valamilyen formában.Heti Top 5

1. J. D. Salinger: Zabhegyező
 A főhős itt nem csak hogy folyamatosan csapódik ide-oda, de érzelmileg is hatalmas hullámvasutazáson megy át közben, hogy aztán összetörjön.


2. Isaac Marion: Eleven testek
Amíg a zombi srác követi a lányt az emberek lakta területek felé, addig ő maga is változik egyre emberibbé.


3. Eric Knight: Lassie hazatér
Egy kutya elindul vissza a régi gazdáihoz. Hegyen, völgyön és kalandokon át vezet az útja, míg végül elérkezik oda, ahová szeretne.


4. Felkai Ádám: Para körút
Egy éjszakányi vágta a kaotikus, budapesti éjszakában, ahol az életük a tét. egyesek túlélik, egyesek nem.


5. Benyák Zoltán: A nagy illúzió
Egy apa a lányát keresi végig egészen a túlvilágon át, mígnem ráeszmél, hogy ez az utazás sokkal többről szól.A többi Top 5 Szerdában résztvevő  magyar blogger bejegyzését megtaláljátok a Molyon a Top 5 Szerda zónában.----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése