2018. március 21., szerda

Top 5 Wednesday #27

 Csatlakoztam a Top 5 Wednesdayhez, amit Gorkie blogján, az Olvasókörúton fedeztem fel, és nagyon megtetszett a koncepció, így én is belevágtam. 

Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva.


A múlt hetet kihagytam, de most újult erővel hozom a bejegyzést. A heti téma a kedvenc fantasy/Sci-fi NEM KÖNYVEK (film, sorozat, anime, manga, videó játék, képregény, stb.) Vegyesen hozok minden félét a témakörből.


Heti Top 5 + 1

1. Kedvenc tv sorozat: Csillagkapu és Csillagkapu: Atlantisz
Ha választanom kellene nehéz dolgom lenne, melyik csapat áll hozzám közelebb, mert mindkettőt nagyon szeretem. Persze, mindkettő sorozat másban jó. Mellettük több sorozat is pályázott erre a helyre, de ezek lettek végül a befutók, amikre azt tudom mondani, hogy még több év után is kellemes emlékeket ébresztenek bennem, ha rájuk gondolok.


2-3. Kedvenc anime és manga: Naruto és Naruto Shippuuden
A maga sokadszori újraolvasásának utolsó harmadánál tartok, de még mindig nem tudom megunni, ahogy a Shippuudenből se a kedvenc részeim újranézését. Sőt, még a most futó új generációról szóló sorozatot is töretlen lelkesedéssel nézem. Örök kedvenc ez is.


4. Kedvenc videó játék: Mass Effect és Assassin's Creed
Leszögezném, hogy én nem játszom, de jóféle videó játék kibic vagyok, vagyis elő szeretettel nézem, ha a férjem játszik, illetve hébe-hóba nézek végigjátszásokról videókat azoknál a játékoknál, ami nagyon érdekel. Ennél a két játéknál a történet és a háttérvilág magával ragadott, így élménynek is nagyon jó mindkettő.


5-6. Kedvenc képregény és film: Logan: Kíméletlen jövő
2017 egyik legmeghatározóbb film és képregény élménye volt az öreg Logan kaladja, és mindkettőt másért szerettem. Egy egyezés volt a kettő között a sötét hangulat és a sok vér. Szerintem a legjobb Marvel film, ami nem része az MCU-nak.


A többi Top 5 Szerdában résztvevő  magyar blogger bejegyzését megtaláljátok a Molyon a Top 5 Szerda zónában.



----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése