2023. július 30., vasárnap

Szemezgető #25 – Könyvmolyképző Kiadó augusztusi megjelenések (2023)

A mostani Szemezgető rovatban a Könyvmolyképző Kiadó augusztusi megjelenései közül válogattam. A könyvek között van romantikus és életrajzi könyv is.

Sarina Bowen: Steadfast – Rendíthetetlen

Fülszöveg:

A ​lány az egyetlen, aki valaha szerette – és az egyetlen, aki sosem lehet az övé.

Jude mindent elveszített egy tavaszi napon, amikor autójával egy útszéli almafának hajtott. Egy ember meghalt, és kizárt, hogy valaha helyrehozza, amit tönkretett. Ha tehetné, örökre elkerülné a vermonti Coleburyt. Azonban egy leszokóban lévő kábítószerfüggő exfegyenc nem talál akárhol munkát.

Sophie Haines számára megrendítő élmény újra szembetalálkozni a férfival, aki összetörte a szívét. Hirtelen mindenütt ott van, akármerre fordul. Nehéz nem észrevenni, hogy mennyire megváltozott. A rosszfiúnak, aki egykor szerette őt, nem volt izmos felkarja és napcsókolta hajfürtjei. És sosem jelentkezett volna önkéntesnek a templom konyháján.

Sophie tudja, hogy őrültség egy olyan ember után vágyakozni, aki az összes, fájó szívvel írt levelét visszaküldte olvasatlanul a börtönből. Ám a fiú pillantásai az irányába minden ellenállását megrendítik.

Senki nem akarja, hogy Sophie és Jude újra együtt legyen, legkevésbé Sophie rendőrfőnök apja. Viszont Colebury egy kisváros.

És a tiltott szerelemnek saját szabályai vannak.

Várható megjelenés: 2023 augusztus 1.

 

A kötet INNEN jegyezhető elő.

 

 

Tarryn Fisher – Willow Aster: Jackal

 

Fülszöveg:


Jackal ​Emerson soha nem vette magát komolyan.

Beceneve az „orgiakirály”, és a legvadabb Utolsó Férfi hírében áll. De a küszöbönálló felkelés és a legjobb barátja eltűnése mellett Jackalnek nehezére esik változatlanul folytatni gondtalan életét.

Aztán találkozik egy tolvajjal, és minden megváltozik.

Phoenix Moyo, egy híres balett-társulat vezető táncosa életét a merevség jellemzi. Amikor az események egymás közelébe sodorják őket Jackallel, a köztük lévő kémia mindenki számára nyilvánvaló, a lányt kivéve. Arra kényszerül, hogy összefogjon a férfival a régiók legértékesebb portékájának ellopása érdekében, és túl későn döbben rá, hogy Jackal karizmája elől nincs menekvés.

Amikor elképesztő bűntettekre derül fény, a régiók elkezdenek összeomlani. Senki sincs biztonságban. Családok hullanak szét és titkok kerülnek napvilágra, a veszély minden oldalról fenyeget. Egyesek számára az áldozathozatal egyenlő azzal, hogy mindent elveszítenek.

Bűnös élvezet?

Hagyd, hogy magával ragadjon!

 

Várható megjelenés: 2023. augusztus 1.

 

A kötet INNEN előrendelhető.

 

 

Gerald Marzorati: Ismerd meg Serenát!

 

Fülszöveg:

A ​teniszbajnok és világszerte ismert ikonikus személyiség.

Serena Williams lebilincselő, feltáró jellegű portréja. Soha nem volt még olyan sportoló, mint Serena Williams. Két évtizeden át uralta a női teniszt, megváltoztatta a játékmódot, ledöntött számos mítoszt. Williams hatása azonban nem korlátozódott a teniszpályára. Befolyásos nőként, aki megküzdött a siker eléréséért és megtartásáért, kulturális ikonná vált.

A kötet Williams visszatérését mutatja be a teniszhez a lánya megszületése után – a vitatott 2018-as US Open-döntőtől Ószaka Naomi ellen végig a 2019-es szezonon át, amely több világméretű krízis hátterében zajlott le. Gerald Marzorati, aki a The New Yorker magazin teniszről író sporttudósítója, elutazik Wimbledonba és a kaliforniai Comptonba,
ahol Serena és a nővére, Venus játszani tanult. Beszélget korábbi női tenisznagyságokkal, sport- és kulturális kommentátorokkal – és magával Serenával. Megfigyeli Williamst a pálya mellől, a vörös szőnyegen, a divatlapokban, a közösségi médiában. Megismeri őt, és sokszínűen ír róla, visszaadva a teniszezőnő sok-sok arcát.

Több mint tenisz.

Várható megjelenés: 2023. augusztus 1.

 

A kötet INNEN előrendelhető.

 

 

Claire Kingsley: Az álbarátnő

 

Fülszöveg:

Amikor ​tegnap éjjel megcsókoltalak, nem játszottam meg magam.

Everly Dalton egy két lábon járó, beszélő, Martinit vedelő randicsődtömeg. Felejtsd el, hogy a békát meg kell csókolni! Everly még az első randin sem képes túljutni. De a munkahelyén igazi nagymenő: a milliárdos Shepherd Calloway mellett még egyetlen asszisztens sem bírta olyan hosszú ideig, mint ő. A munkatársai csodálják, amiért képes kezelni a csúnya, gonosz farkast, és az sosem harapja meg.

Shepherd Calloway nem akar senki cukros bácsija lenni. Elege van azokból a nőkből, akik csak a pénzére hajtanak, ezért felhagy a randizással, és csakis üzleti birodalma irányításának szenteli az idejét. Egészen addig, amíg pénzéhes exbarátnője oda nem üt,
ahol a legjobban fáj, és nehéz helyzetbe hozza.

A megoldása – hogy Everly költözzön hozzá, és játssza el a barátnője szerepét – nyilvánvalóan őrültség. De az időzítése bámulatos: Everly történetesen szívességet szeretne kérni a főnökétől – nagy és kellemetlen szívességet –, és így mindenki megkaphatja azt, amire vágyik.

Mellesleg, Everly simán kibír pár hónapnyi kamurománcot.

Csakhogy van egy bökkenő. Shepherd állítólag megszállott, érzéketlen robot, nem pedig érző emberi lény, szívvel és reggeli merevedéssel. A kínos együtt alvások és a bizsergető álrandik közepette elmosódnak a határok. Ahogy Everly egyre inkább megismeri a valódi Shepherdet, rájön, hogy a férfi jóval több, mint a bankszámlája.

És a színlelés nagyon is valóságossá válik.

Tökéletes wellnessolvasmány. Dobd fel vele a napod!

Várható megjelenés: 2023. augusztus 01.

A kötet INNEN előrendelhető.

 


 

 

---- 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése