2022. július 3., vasárnap

Borítóleleplezés #60 – Robin O’Wrightly: Egy igen-zet története (Emlékkönny 1920-2020)


Július 15-én jelenik meg Robin O’Wrightly Egy igen-zet története (Emlékkönny 1920-2020) című regénye a Talentum House gondozásában. A kötet előzőleg más borítóval e-könyvben már megjelent, de most végre papír formát kap.

Íme, a könyv borítója!

A borító


A fülszöveg 

Bár az első világháborúnak hivatalosan két esztendeje vége, a gyűlölet és félelem káosza továbbra is kavarog 1920 tavaszán. Az erdélyi Bükkfalván francia katonacsapat állomásozik egy röpke hétig, már békésen, átutazóban nyugati otthona felé. Az öt nap elegendő ahhoz, hogy szerelem bontakozzon ki egy fiatal baka és egy ifjú magyar leány között…

Van-e közös jövőjük a trianoni békeszerződés árnyékában?

Mitől válik különlegessé ez a látszólag szokványos történet?

Vajon összehozható-e egy viharvert, csonka család?

„Száz év? Vagány!” – kiált fel az olvasó. Valóban: 1920 és 2020 között feltárul egy igaz mese, romantikus mágikus realista regény formájában. Az Egy igen-zet története hét év honkeresés után végre meglelheti otthonát az olvasó polcán, és remélhetőleg kiváló társaságnak bizonyul majd.Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, a szerző oldalán olvashatsz, ITT.

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.
 

A szerzőről

 

Robin O’Wrightly fikciós szerző 2015 óta ír regényeket, könyvsorozatokat és novellákat széles zsánerkörben: a romantikus paródiától a pszichothrilleren át az ifjúsági sci-fantasy kalandig. Állítása szerint eddig csak horrort és mesét nem írt. (2021 óta több alkotói néven is megjelenik: Váczy Virágként verses antológiákban; civilben, Szabó Borkaként pedig egy laza stílusú, komoly tematikájú ismeretterjesztő kötettel igyekszik segíteni a könyvkiadásban tevékenykedőket.) Jelenlegi megjelenésével – ami egy romantikus történelmi családregény mágikus realista felhanggal – a szépirodalom mezsgyéire tévedve végre otthon találja magát.

Honlap: www.robinowrightly.com

FB-oldal: www.facebook.com/borka.robin

Instagram: www.instagram.com/robin_o_wrightly

 

Idézetek

„…van, amit nem változtathatunk meg, írhatunk újra vagy törölhetünk ki az Emlékeink Könyvéből, akármennyire is szeretnénk…”

„Ha valaha remélte is, hogy az álma valóra válik, most végképp szertefoszlott. „De hát ki hisz a mesékben? Még hogy herceg fehér lovon!”

„Ez nem lehetett kétoldali győzelem. Egy háborúban az is veszít, aki nyer.”

„Senkit nem az határoz meg, honnan jött, hanem az, hová tart.”

„Mert erről szól a család: senki sem tökéletes, de mindenki szereti a másikat.”

„Így van, szeretni kell, mindhalálig, mert csak ez marad végül a miénk. Bármi is történt, végül minden más elmúlik, csak a szeretet él túl.”

 

Ajánlók a könyvhöz

„Egy csodálatos szívig hatoló szerelmi történet. Egy döntés,ami megváltoztatja az egész életed.” (Papírra vetett gondolataim blog)

„Egy valóságos mese, milliónyi érzéssel átitatva.” (Tomcsik Nóra)

„Szépirodalmi igényű, valóságalapú családtörténet, melyet a grafikus végzettségű szerzőnek a régi fényképek stílusát idéző illusztrációi tesznek még színesebbé.” (Tarja Kauppinen)

„Döbbenetes erővel megírt történet, ami nekem egycsapásra a kedvencem lett!” (Nagy Emese)

„Arra sarkall ez a könyv, hogy elővedd a szekrényben szunnyadó régi fényképeket és jobban megismerd a dédik és ükik életét.” (Naszvadi Judith)

 


 

 

 

---- 

 

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése