2021. július 11., vasárnap

Moly Name Tag - válaszaim

Forrás: Tonka From The World

A Molyon jelenleg is tart egy Moly Name Tag elnevezésű esemény, amire én is jelentkeztem. A kezdeményezés lényege, hogy  a szervező, Luxell sorsolással kiválaszt az adott fordulóra hármat a jelentkezők közül, akik válaszolnak a kérdéseire. A 3. fordulóban én is kiválasztásra kerültem még  a múlt nyár folyamán (a válaszaim a múlt nyári állapotot tükrözik), de a publikálás átcsúszott ez év januárjára. Akkor terveztem, hogy megmutatom nektek, de aztán elfelejtődött. Most azonban úgy gondoltam, megosztom veletek.

 

Részlet a válaszaimból:

 

1. Mióta vagy aktív tagja a Moly.hu közösségének?

 

@luthienlovemagic: 2015. január 4-e óta. Akkor regisztráltam az oldalra, és azóta aktívan használom.

 

2. Hogyan bukkantál rá?

 

@luthienlovemagic: Először egy könyvre való rákeresés során dobta ki a Google, de akkor még csak a fülszövegolvasásig jutottam, mert sok funkció regisztrálás nélkül nem volt elérhető, és akkor még nem keltette fel az érdeklődésemet annyira, hogy beregisztráljak. De aztán párom nővérénél egyszer megláttam, hogy Molyol, és egy kis idő után úgy döntöttem, beregisztrálok én is.

 

3. Miért kezdted el használni, mi fogott meg benne?

 

@luthienlovemagic: Elsősorban az, hogy vezethetem az olvasásaimat és írhatok értékelést, másod sorban az, hogy felvihettem a könyveimet, illetve listázhattam őket (kívánság- és várólista).

 

 A teljes TAG Luxell blogján olvasható: ITT


 

 


 

----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése