2018. április 25., szerda

Top 5 Wednesday #31 - Kedvenc fandom tárgyak Csatlakoztam a Top 5 Wednesdayhez, amit Gorkie blogján, az Olvasókörúton fedeztem fel, és nagyon megtetszett a koncepció, így én is belevágtam. 

Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva.


A heti téma a kedvenc fandom tárgyak. Vannak figuráim, plüsseim, stb. Ezekből szemezgettem, és mutatok meg nektek 5 + 1-et.
Heti Top 5

1. Figurák, peztartó


Elég vegyes a fandomos figurafelhozatalom, így egy kis válogatást hozok belőlük. Van itt Marvel, Harmione, anime figurák, meg egy Darth Vaderes peztartó, amit férjemtől kaptam múlt évben nőnapra. A legjobb virágpótló. :D


2. Kulcstartók


A Fairy Tailes kulcstartókat még a nászúton vettem szeptemberben. Igazi kis polcékek azóta is.


3. Űrhajók


Star Lord hajója és az Enterprise. Fandomok tökéletes találkozása :D


4. Nyaklánc, karkötő


Itt is van minden film/könyv, videojáték/film, anime/manga. Talán a Fairy Tail céhjelet szeretem a legjobban ezek közül.


5. Plüssök


Az animések közül a legtöbb a 10 évvel ezelőtti Sakuraconról való, Mordály páromtól, a fehér törpegolymók meg házi készítésű és egy Harry Potteres fandomtali szervezőjétől kaptam (vagy 10 éve, de lehet, hogy több). Nem mai darab az sem.


+1. Kép


A ráadás egy karácsonyi darab barátoktól. Imádom ezt a képet. Harry Potter forever!


 A többi Top 5 Szerdában résztvevő  magyar blogger bejegyzését megtaláljátok a Molyon a Top 5 Szerda zónában.

----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése