2020. szeptember 18., péntek

Borítóleleplezés #23 – Jaymin Eve – Leia Stone: Anarchy – Anarchia (Kaptár-trilógia 2.)

 

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Jaymin Eve és Leia Stone Kaptár-trilógiájának második része, az Anarchia, ami a kiadó Zafír Pöttyös sorozatát gazdagítja.

Íme, az új Zafír Pöttyös kötet borítója!

A borító

 



 A fülszöveg

Charlie Bennett elmondta nektek valaha, hogy a vámpírok a gonoszság sarjai?

Mert hát azok!

Már nagyon teli van velük a hócipője, és amikor bekövetkezik az elképzelhetetlen, úgy dönt, elérkezett a pillanat, hogy bevesse ellenük fegyverként a vérét.

Eljött az ideje egy kis anarchiának.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a regény, IDE KATTINTVA megrendelheted!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

 

A szerzőkről


Leia Stone USA TODAY bestseller szerző, két iker édesanyja. Amikor nem ír vagy gyereket pesztrál, nyakig merül egy jó könyvbe. Férjével és családjával az oregoni Portlandben él. Imádja az indiai kaját és vegetáriánus.

Jaymin Eve az USA TODAY bestseller szerzője, Young Adult és New Adult romantikus regények szerzője (mind urban fantasy, mind kortárs zsánerben). Leginkább két lányáért, a jó könyvekért és a csokiért rajong. Ausztráliában, a csodálatos Gold Coaston él, családjával szeretnek rengeteget időzni a parton. És minél többet utazgatni.

 


 

 ----


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése